Kan Arborvitae overleve Bagworms?

September 12

Bagworms er en fælles skadedyr af arborvitae, som cedertræer, Gran og enebær. Denne skadeorganisme feeds på værtsplanter, forårsage omfattende skader på træet. Hele træer kan være defoliated af store populationer af bagworms. Hvis din arborvitae er befængt med bagworms, er det vigtigt at slippe af skadedyr før omfattende eller gentagne bladtab opstår.

Identifikation

Bagworms er larver, som spin silkeagtig, brune poser og placere dem på grene af træer, vært. Disse tasker er det sted, hvor bagworms gør sit hjem indtil det er tid til at fodre, og er lavet af kviste og blade. Bagworms larver lægge stort antal æg i deres tasker, før de dør. Når æggene klækker i foråret, larverne begynder at fodre på træet og gør sin egen taske, som typisk måler mellem 1 og 2 inches i længden. Voksne mandlige bagworms er møl og kvindelige bagworms larver forlade aldrig posen.

Effekter

Arborvitae er et yndet væld af bagworms og ofte lider alvorlig skade fra fodring. I stadiet caterpillar foder bagworms til cirka seks uger. Bagworms spiser blade af arborvitae, forbrugende hele blade og efterlader kun ribber. Kraftige angreb af bagworms er til skade for værten træer. Arborvitae, der lider alvorlige eller komplet bladtab for tre på hinanden følgende år, ofte dør. Bagworms er også dødbringende for arborvitae, hvis andre stress faktorer, såsom tørke, er til stede.

Kulturelle kontrol

Arborvitae med lette angreb af bagworms ofte overleve hvis boligejer hånd-picks tasker og larver fra træet. Dette er specielt effektivt, hvis det gøres under tidlig forår, vinter eller falde før æggene klækkes. Drop bagworms i en spand med sæbevand efter fjernelse til at dræbe dem. Holde din træet sundt og stress frit for at undgå insekt skadedyrsangreb. Giver masser af vand til dit træ og undgå såret træet under beskæring. En energisk, sundt træ er mindre tilbøjelige til at blive angrebet af bagworms.

Kemisk kontrol

Arborvitae med kraftige angreb af bagworms kræver ofte kemiske produkter til at undgå alvorlige bladtab og plante død. Anvende kemiske produkter i løbet af månederne af maj eller tidlig juni for de bedste resultater. Små bagworms larver er særligt følsomme over for insekticider. Større bagworms er meget sværere at fjerne. Insekticider med de aktive ingredienser malathion, diazinon eller Bacillus thuringiensis er tilgængelige på dit lokale Havecenter og anbefales til bagworms kontrol. Altid anvende disse produkter i nøje overensstemmelse med etiketten retninger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com