Kan bruges eddike i opvaskemaskinen?

April 17

Kan bruges eddike i opvaskemaskinen?

Den umiskendelige tang af eddike pryder ofte middagsbordet i salatdressinger, relishes og syltede grøntsager. Men eddike er så nyttig som en rengøring ingrediens, som det er som en kulinarisk ingrediens. Eddike skærer gennem hårdt vand pletter og resterende mad pletter, forlade opvasken og opvaskemaskinen mousserende ren.

Hvid eddike

Eddike kommer i mange varianter som vin, balsamico, ris, naturlægemidler og mange flere. De fleste af disse eddiker anvendes i madlavning eller bejdsning. Hvidt destilleret eddike med mindst en 4 procent surhedsgrad bruges til både madlavning og rengøring. Syreindhold niveau er stærk nok til at skære igennem skidt, snavs og bakterier, men eddike er klar og vil ikke efterlade et pletten.

Rengøring i opvaskemaskine

Rengøring opvaskemaskinen kan synes overflødig, fordi indersiden af opvaskemaskinen bør få ren under hver enkelt vask. Dog sæbe rester, sidesten mad pletter og lugt, og hårdt-vand indskud er efterladt fra regelmæssig brug. Hæld 1 kop af hvidt destilleret eddike i en tom opvaskemaskine og gennemløbe en fuld cyklus månedlige opvaskemaskinen.

Eddike i vask

Hårdt vand kan efterlade en uklar film på retter og briller. 1½ til 2 kopper af hvidt destilleret eddike hældes i bunden af opvaskemaskinen før opvask på en fuld cyklus vil skylle væk at hårdt vand rester. Alternativt, kan du køre retterne på den lufttørre cyklus først. Fjern de metalgenstande, derefter Tilføj 2 kopper af hvidt destilleret eddike til en opvaskemaskine-sikker glas eller kop placeres oprejst på bunden rack. Køre retterne igen på den lufttørre cyklus, men uden nogen mere sæbe.

På ydersiden

Mens eddike er optaget rengøring retter og opvaskemaskine på indersiden, kan det også rense ydersiden af opvaskemaskinen. Spray hård olieudslip og splatters på ydersiden af opvaskemaskine med fuld styrke eddike og aftørre ren. Generel rengøring af opvaskemaskinen døren, bruge en løsning på én del eddike til en del vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com