Kan din Central klimaanlægget inde i din Garage?

June 25

Kan din Central klimaanlægget inde i din Garage?

Centrale klimaanlæg kan pumpe kold luft i at en garage ved en luft register, og nogle komponenter kan holdes i en garage. Kondensator, eller del af en central klimaanlægget, der er typisk findes udendørs, kan ikke holdes inde. De kræver tilstrækkelig luft flow til at udveksle varme absorberes fra inde i hjemmet og vil hurtigt blive overophedet, når installeret i et lukket rum.

Registre

Hvis du håber at køle din garage, kan du installere centrale klimaanlæg registre i din garage. Mange garager er ikke isolerede, eller minimalt isoleres, og skal have deres væg og loft isolering styrket at afkøling garage en mulig bestræbelse.

Luften handleren

Air handleren del af en central klimaanlægget eller det område, hvor indendørs luft er faktisk afkølet og fugtighed fjernes, kan undertiden holdes i garagen, hvis rummet tillader. Rumluft håndterer er typisk installeret i kviste, således at tyngdekraften kan bistå i bevægelsen af kold luft og bortskaffelse af kondens. Dette er ikke en hårde og hurtige reglen, og nogle modeller af klimaanlæg kan have deres rumluft håndterer installeres let i garager. De kræver tilstrækkelig tætning for at minimere risikoen for at dampe fra kemikalier og biler der pumpes i til hjem.

Kompressorer

Kompressorer er dybest set store pumper, der komprimerer kølemiddel, holde det bevæger sig gennem systemet. De genererer en hel del af varme, og som sådan, er typisk ikke placeret i et lukket rum. De kan opbevares i en garage, hvis nødvendigt men ikke fordi de er som regel placeret i nærheden eller er faktisk installeret i kondensatoren, som ikke kan holdes i en garage eller et lukket område.

Kondensatorer

Kondensatoren i en central klimaanlægget er den mekanisme, der ligefrem gør varmevekslingen. Varmen absorberes af kølemiddel inde i hjemmet i luften handleren pumpes til en udenfor kondensator, som er en stor spole af kobber linjer med en fan i midten. Denne fan cykler luft på tværs af linjerne kobber og hjælper med at sprede varmen lagres af kølemiddel. Når kølemidlet er afkølet tilstrækkeligt, det bliver gasformige igen og vender tilbage til air handleren til at absorbere mere varme. Denne udveksling kan nemt forekomme i en garage, og effektiviteten af en air conditioner vil falde drastisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com