Kan du ændre en 220V til en 110V?

May 23

Elektrisk spænding til hjem stikkontakter varierer efter land. I USA er spændingen ved 110 volt (V). Resten af verden bruger 220V eller 210V. For amerikanske apparater til at arbejde uden for USA, skal spændingen, der ændres.

Spændingstransformer

Et skridt ned transformer bruges til at mindske den elektriske spænding i linjen til en, der ikke vil beskadige apparatet. Trin ned transformers reducere spændingen af multipla, så 220V er konverteret til 110V. Transformeren ikke mister nogen magt i trin ned og bruges til vekselstrøm (AC)-powered apparater. Uden skridt ned transformer, kan apparatet blive beskadiget af den høje spænding. Sæt transformeren i stikkontakten 220V og derefter sætte apparatet i transformeren.

Kredsløb

For dem, der har elektrisk reparation oplevelse, en af de ledninger, der anvendes i 220V kan kredsløb afbrydes. En 220V kredsløbet indeholder to, 110V ledninger. Blot frakoble en af ledningerne til stikket, der bruger en 100V apparat. Dette kan få tricky, som wire gauge kan være forkert og i stedet for en dobbelt pole breaker, en enkelt pole breaker vil være nødvendig. Tjekke med de lokale elektriske krav.

Stik

En stikadapter vil ikke converter spænding for appliance. Plug adapter gør det muligt at tilslutte en 110V i en 220V stikkontakt, men vil ikke konvertere spændingen. Et trin ned transformer vil have de korrekte plug til 220V stikkontakt. Men hvis ledninger i kredsløbet er ændret, så en ny stikkontakt vil være behov for eller en stikadapter for appliance.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com