Kan du afmonterer køleskab i varmt vejr?

November 30

Kan du afmonterer køleskab i varmt vejr?

Energiregninger kan være en enorm byrde, især i sommermånederne, når du vil køre din aircondition det meste af tiden. Du kan være fristet til at afmonterer dit køleskab, mens du er på ferie eller i et par timer ad gangen for at spare nogle elektricitet, men være advaret at dette næsten altid er en dårlig idé, medmindre du har taget de nødvendige forholdsregler.

Grunde til at frakoble

Den eneste grund til en forbruger kan ønske at trække hans køleskab i varmt vejr er at spare penge på elregningen. Køleskabe bruge op værdifuld magt, som aircondition også bruger. Nogle har måske ikke nok til at dække udgifter til drift af et køleskab og air conditioning og se køleskabet som en levedygtig offer. Andre tror måske også, at koble deres køleskabe under ferie er en god idé, da de ikke skal bruge det i denne periode.

Advarsler

Du bør aldrig afmonterer dit primære køleskab for en række årsager. Maden nedkølet forkæler først, hurtigt, især kød og mejeriprodukter. Forkælet fødevarer vil ikke kun medføre en kraftig stank, men også vil tiltrække myg og fluer. For det andet, mange køleskabe har indbyggede frysere, som ofte er lagdelt med kondens og is, der vil smelte når fryseren er slået fra. Den resulterende vand kan løber ud på gulvet.

Indbyggede effektivitet

Mange køleskabe er designet til at være lige så energieffektive som muligt allerede uden at behøve at være regelmæssigt unplugged. Moderne køleskabe lukker med jævne mellemrum sig ud når de når en bestemt temperatur og derefter tænde sig tilbage igen når at temperaturen begynder at stige. Denne måde, køleskabet er ikke bruger nogen energi, som det behøver.

Forholdsregler

Hvis du virkelig føler at du har brug at trække dit køleskab i et par dage, uanset om du skal på ferie eller virkelig ondt for penge, der er nogle skridt du kan tage. Fjerne alle fødevaren fra køleskabet, og forbruge eller afhænde noget, der absolut kræver køling, ligesom mælk eller kød. Tør ned af hylderne at fjerne eventuelle rester, der kan rådne i varmen, og fjerne enhver is eller overskydende vand fra fryseren, før du afmonterer enheden. Placere en åben kasse bagepulver inde i køleskabet forhindre enhver lugt eller skimmel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com