Kan du anvende Thinset mørtel til Sheetrock?

January 2

Thinset mørtel lægger en seng for at placere flise. Thinset overholder Sheetrock samt alle andre overflader, men du skal overveje formålet med området, når du installerer flise. Keramik, porcelæn og sten fliser tilføje skønhed og funktionalitet til mange områder i hjemmet og give boligejerne mange designmuligheder. Thinset kommer i to farver, hvid og grå. Match thinset til du bruger til flise injektionsmørtel. Lys injektionsmørtel efterlyser hvide thinset og mørke injektionsmørtel går med grå.

Thinset mørtel i tørre områder

Hvis Sheetrock er i et område, der ikke opstår en masse fugt, er det fint at bruge thinset til at installere flise. Rengør overfladen grundigt og lad det tørre, før du anvender thinset til Sheetrock. Følg producentens anvisninger for brugen af thinset. Sheetrock er et varemærke af virksomheden gips. Det generiske navn for Sheetrock er Gipsvægge. Hvis flisen er installeret på en etage, er cement board den passende Sheetrock at bruge. Cement board er en specialiseret type af Sheetrock til brug i fugtige områder og gulve.

Thinset mørtel i fugtige områder

I baljer, brusere, badeværelsesgulve og køkkenborde hvor en masse vand akkumuleres, skal du bruge vandfast Sheetrock under fliser. Fugt forårsager Sheetrock forværres hurtigt. Vandfast Sheetrock er normalt blå eller grøn farve og kaldes blueboard eller greenboard. Andre typer af vandfast Sheetrock egnet til disse områder er cement board og glasfiber Sheetrock. Vandfast Sheetrock er ikke vandtæt. Nogle entreprenører debat effektiviteten af blueboard og greenboard, og i stedet bruge vandtæt cement board. Glasfiber Sheetrock er belagt på begge sider af glasfiber. Det er modstandsdygtig over for fugt og mug.

Typer af Thinset mørtel

Thinset mørtel består af cement, aggregater, additiver og vand. Der er to grundlæggende typer af thinset mørtel: forblandet og tørt pulver. Forblandet thinset er nemmere at bruge. Det er dyrere end tørt pulver, men medmindre området dækkes er meget stor bekvemmelighed er normalt prisen værd. Forblandet thinset kommer i en stor spand klar til anvendelse. Det indeholder normalt en latex tilsætningsstof. Tørt pulver thinset kommer i poser. Det er svært at blande uden en speciel blanding værktøj. Nogle thinset er hurtig-indstilling, og som regel undgås ved uerfarne brugere.

Typer af Sheetrock

Andre navne for Sheetrock eller gips er gipsplader og gipsplader. Ud over blueboard, greenboard (opkaldt efter farven på deres opbakning) cement og glasfiber Sheetrock, der er flere andre typer og thinset klæber til nogen af dem. Brandhæmmende Sheetrock er den dyreste, men er værdifulde i områder udsat for brand, såsom køkken og værelser med pejse. Isoleret Sheetrock er tilgængelig hen til opreklamere den temperatur og lyd isolering af et værelse. Misbrug-resistente Sheetrock er tilgængelige for kids' værelser og andre områder, der skal hård vægge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com