Kan du bare bruge meldug-resistente Sheetrock i brusebad?

August 25

Når remodeling dit badeværelse, at vælge den perfekte nye er forfængelighed og gulv fliser til at matche det vigtige. Men er lige så vigtigt at vælge de rette former for drywall. Du skal bruge meldug-resistente sheetrock at reducere din risiko for skimmel problemer i fremtiden.

Meldug-resistente Sheetrock

Meldug resistente sheetrock, også kendt som greenboard eller fugt-resistent drywall, er drywall designet til anvendelse i områder af et hjem eller bygning, der indeholder vand forsyninger, som køkkener eller badeværelser. Det yderste lag af de sheetrock er bleg grøn i stedet for den standard grå af regelmæssige drywall, hvilket gør det lettere at skelne fra standarden. Det er ikke vandtæt; Det er resistent over for meldug og skimmel vækst kun.

Brug

Brug meldug-resistente sheetrock i dit køkken i nærheden af dit køleskab eller din vask. I badeværelset, skal du bruge det i væggene omkring håndvask og toilet. Det vil stå op til potentielle lækager bedre end standard drywall; Det er også mindre tilbøjelige til at bukke under for at skimmelvækst efter at være i et fugtigt miljø i år. Hvis du oplever en lækage i dit badeværelse og greenboard er gennemblødt, fjerne det ramte område og erstatte det med nye. Det kan stadig smuldre hvis udsat for vand nok, ligesom regelmæssige gipsvæg.

Brusebad

Hvis du bruger meldug-resistente sheetrock i et brusebad, skal det være flise eller dækket med en glasfiber brusebad stall. For at tilføje mere beskyttelse mod vandskader, pels greenboard i fugemasse før du anvender flise. Hvis injektionsmørtel nogensinde nedslides eller flise er brudt, forhindrer fugemasse vand i at komme direkte i kontakt med drywall. Når reparation af ødelagte flise, altid tjekke drywall bag det. Hvis det smuldrer let, skal det udskiftes, selvom du ikke kan se meldug.

Overvejelser

Før du installerer meldug-resistente sheetrock i en bruser, tjekke din lokale regler. Nogle kommuner kræver forsegling det; andre forbyde brugen af det i en bruser samtidig med at det omkring dræn. Hvis du ikke kan bruge greenboard, er cement board din anden mulighed. Tungere og dyrere end gips, den står op bedre direkte vand eksponering og er også meldug resistent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com