Kan du blande Knudrede Pine med rustfrit stål til køkken?

August 30

Knudrede pine er en naturlig nåletræ, der ofte anvendes som Gulvbelægning i boliger. På grund af dens tekstur og synlige knudrede ufuldkommenheder er knudrede pine et godt valg for en rustik eller primitive hjem design. Dog kan knudrede pine parres med rustfrit stål hardware, apparater og tilbehør til en moderne appel.

Varieret teksturer

Knudrede pine har en rustik, tekstureret udseende på grund af dens mærkbar knob, ujævn korn og rigelige ufuldkommenheder. Moderne udsmykning tendenser indarbejde et hjems samlede appel forskellige teksturer, og kombinationen af knudrede pine og rustfrit stål passer ind i disse moderne design. Par ru rustik tekstur af knudrede pine med den glatte, slanke karakter af rustfrit stål for en kontrasterende design, der fremhæver forskellige teksturer. Installere knudrede pine kabinet i dit køkken, og tilføje rustfrit stål greb og håndtag på skuffer.

Gamle verden opfylder nye verden

Kombinationen af knudrede pine og rustfrit stål er en attraktiv måde at indarbejde gamle verden stil i en ny verden design. Den naturlige udendørs appel af knudrede pine ligner autentiske, håndlavede indretningen af den gamle verden før moderne teknologi, maskiner og syntetiske materialer påvirket hjem design. Installer knudrede pine træ gulve og tilføje rustfrit stål køleskab, komfur og opvaskemaskine til en gammel verden møder ny verden appel.

Casual moderne

Når du parrer knudrede pine og rustfrit stål i et værelse design, er resultatet en afslappet, moderne udsmykning stil. Vælg knudrede pine træ kabinet og installere en rustfrit stål vandhane for at tilskynde varmen træ mens modernisering vasken design. Vælg rustfri hængsler, lamper og hardware til kontrast med knudrede pine gulve eller kabinet. En afslappet moderne vibe supplerer moderne land, nyt sommerhus og middelhavsinspirerede køkken motiver.

Moderne tilbehør

Køb moderne tilbehør, at forener knudrede pine og rustfrit stål i et køkken plads. Vælg et loft fan med knudrede pine vinger og rustfrit stål hardware. Vise rustfrit stål apparater på knotty pine bordplader. Tilføje et køkken bordet eller morgenmad barstole med rustfrit stål ben til kontrast med knudrede pine gulve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com