Kan du blande Woods, når hjem udsmykning?

September 3

Kan du blande Woods, når hjem udsmykning?

Du kan vige tilbage fra at blande træ farver og teksturer i dit hjem, men det er muligt at trække ud et look, der inkorporerer forskellige træsorter. Holde et åbent sind, som du dekorere, fordi du kan have til at bryde et par udsmykning regler for at opnå det look du ønsker.

Matchende teksturer

Forskellige træsorter har forskellige korn designs. Hvis du foretrækker en simpel, velkoordineret look, dekorere dit hus med den samme type af træ. For eksempel, hvis du vælger eg frysere, stick til eg, når det kommer til andre træ inventar i dit hjem. Det hænger sammen med hele Reglen om ikke at blande polka prikker og striber. Mens kornet ikke er en åbenlyst mærkbar funktion af træ, vil at tage sig til at sikre dit træ korn svarer alle omkring dit hus samle hele design. Blande træsorter kan oprette en interessant effekt, dog, så ikke udelukke det.

Lignende træ farver

Det er helt i orden at blande træ farver, men forsøger at holde dem ligner hinanden. Blande bleg træ med dyb brun kan oprette en skurrende synet. Enten din lyst træ vil se bleget, og falmet eller din mørkt træ ser beskidt. Kun Bland bleg skoven med medium farvede woods, som har en lyse glød. For eksempel, bland hvid skoven med lys, honning-farvede woods. Bland mørk-farvet skoven med medium farver, der ikke er så varm som honning.

Glans Check

Blank træ kan gå godt med flade træ, der har ingen glans. Gloss vil gøre den træ glød, gøre opmærksom på de områder du ønsker gæsterne at lægge mærke til. For eksempel, hvis du ønsker at henlede opmærksomheden på dit træ kabinetter, mens du har udsigt til trægulvet, anvende en højglans lak til din frysere men forlade dit gulv med en flad finish. Blank træ kan blandes godt med flade maling på dine vægge, så du ikke bekymre dig om at sætte det i et rum med en æggeskal maling job.

Malet træ

Maleri træ åbner op for en bred vifte af muligheder for din udsmykning planer. Det ændrer farven på træ helt, hvilket gør det fast og en attraktiv tilføjelse til din udsmykning planer. Maling kan også dække over mange af manglerne ved træ. Mikse og matche de farver du ønsker, når det kommer til malet træ. Maling kan undertiden fremhæve træets årer, så det er vigtigt at bruge den samme type af træ, når du maler det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com