Kan du bruge elektrisk Sanders for Drywall forbindelser?

November 14

Kan du bruge elektrisk Sanders for Drywall forbindelser?

Drywall sammensatte eller fælles sammensatte, er semi-flydende mudderet drywall entreprenører kan bruge til at udfylde fuger mellem wallboard paneler. Selv om de bruger bred trowels til at udjævne den sammensatte flugter med overfladen af muren, fortsat ru pletter og højderygge. Du kan udjævne den tørrede sammensatte med en manuel drywall sander, eller du kan fremskynde processen og reducere arbejdskraft, med visse typer af magt drywall sanders.

Magt slibning proces

Hvis du tager din shop sander, tænde og starte slibning drywall sammensatte, du vil fylde rummet med nok bølgende støv til blinde dig til noget længere end en fod foran dit ansigt. Når støv rydder, kan du opleve at du slebet væk en del af væggen og tilstoppet motoren på din shop sander. Regelmæssig strøm sanders er ikke egnet til slibning drywall sammensatte.

Elektrisk Drywall Sander

Designet specielt til slibning pulverformige drywall sammensatte, en elektrisk drywall sander spins eller vibrerer hurtigt for at udjævne væk ru pletter, men det er mindre aggressiv end en shop sander. I stedet for sandpapir puder og diske, en elektrisk drywall sander funktioner udskiftelige slibning skærme, som ikke tilstopper og vil ikke ridse væg overflade.

Støvopsamling

Manuel drywall slibning skaber støv, og magt slibning ganger støv effekt. For at imødegå skyerne, kommer elektriske drywall sanders monteret med vakuum slanger, der kører til en samling tank, støv på gulvet. Suge i den slibning hoved trækker meget af gips støv ind i slangen, og derefter ind i vakuum dåsen.

Nogle gange annonceret som "støvfrit", disse elektrisk sanders reducere støv, men de fjerne ikke det hele. Du vil stadig drage fordel af iført en respirator maske og beskyttelsesbriller.

Overvejelser

Elektriske drywall sanders er fantastisk til at reducere tid og arbejdskraft på flad vægge, men du vil stadig nødt til at sand indvendige hjørner og stramme pletter i hånden. Fordi inde i væggen hjørner indeholde en stor mængde af tørre stof på begge sider, hvis sander rører den tilstødende væg, kan det efterlade en synlig gouge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com