Kan du bruge en bærbar klimaanlægget i en kvist?

February 21

Kan du bruge en bærbar klimaanlægget i en kvist?

En bærbar klimaanlægget er ideel til loftsrum brug, især hvis situationen er midlertidig. Det er de nemmeste at installere alle air condition-enheder, udstyret med et håndtag eller håndtag til transport og kan rulles ved hjælp af sine fire nederste hjul. Før slæbe enheden op i loftet, er der et par ting du bør tjekke.

Vindue

En af de vigtigste krav i en standard bærbar klimaanlægget er et vindue. Enheden er udstyret med et udstødningssystem slange, der skal være monteret på et vindue, så at urenheder fra klimaanlægget kan være udmattet ud af rummet i luften udenfor. Udstødning slange mounts til et vindue slider komponent, der er et fladt rektangulært panel, der kan strække bredere eller krybe nede hen til passer til bredden på en glidende vindue. Komponenten er installeret i den nederste del af vinduet glidende og åbent vindue glider ned på toppen af det at sikre komponent på plads. Skyderen vindueskomponent passer også ind i vandrette glidende windows.

Stikkontakt

Magt er et andet vigtigt krav for en bærbar klimaanlægget. Du skal bruge en tre-strenget stikkontakt med den nødvendige spænding rating til magten bærbar klimaanlægget. Hvis der findes ingen stikkontakt eller stikkontakten ikke er tæt på vinduet, er det muligt at bruge en forlængerledning eller surge protector, så længe ledningen har en tre-strenget outlet og leverer den korrekte spænding.

Dræning

En bærbar klimaanlægget kræver lejlighedsvis dræning af interne afløb tank eller gryde, uanset hvor enheden bruges. En bærbar enhed trækker en sund mængden af fugt fra luften i cool mode og en masse fugt fra luften i tør tilstand. Hvis loftet er særlig fugtigt, skal dræning tanken tømmes mere end normalt. Hvis tanken er tømt, lukker enhedens nedkøling eller tørring komponent ned. Nogle af ferieboligerne har en aftagelig tank, men hvis din ikke, skal du bære enhed til et afvandingsomraade, skru afløbet hætten på bagsiden af enheden og Afløbsarmatur manuelt.

Funktion

Hvis du planlægger at bruge den bærbare air condition for at fjerne fugt fra loftet, behøver du kun at trykke på knappen "Tørre" på enhedens grænseflade. Andre elementer i grænsefladen omfatter en "Cool" knappen og "Fan Speed" knappen. Hvis du ønsker kun at cirkulere luften i rummet, så en udstødning slange er ikke påkrævet og som et resultat, er heller ikke et vindue. Funktionen fan ikke gør brug af nedkøling eller tørring elementer af enheden, så ingen udtømmende luft er produceret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com