Kan du bruge et stykke af beton til en Pellet komfur Base?

September 10

Kan du bruge et stykke af beton til en Pellet komfur Base?

Pilleovne er ren og effektiv opvarmning apparater med mange fordele. Nem installation er et af højdepunkterne i pilleovne over brændeovne. De kræver ikke de samme frirum, som træ og andre ovne har brug for fordi de ikke dyrker så varmt. Pilleovne og enhver brændeovne, kan du bruge beton, mursten, sten eller andet brændbart gulv som base.

Gulvbelægning krav

Så længe din betonunderlag er fri for snavs og helt brændbart, er det en ideel base for din pellet komfur. Pilleovne kan være temmelig tung, så en base, der kan tage vægten er vigtigt, især hvis du har en støbejern model. Anbring aldrig nogen komfur på tæppe eller brændbart materiale. Kontroller, at du overholder kravene clearance af komfuret, baseret på producentens anvisninger. For mange ovne, skal beton eller andet brændbart overfladen udvide 6 inches til front og sider af komfuret og 1 tommer bag.

Placering

Da pilleovne ikke blive så varm som almindelig brændeovne, og har en selvstændig fodring mekanisme, er clearance krav ikke meget skrappe. Anmeld producent krav til din brændeovn væg og udluftning frirum. Det optimale sted for en pellet komfur er i et åbent område nær centrum af dit hjem. Dette vil sikre varmen overføres i hele huset. En første sal placering er ideel, da varmen vil stige.

Installation

Når du placerer din pellet komfur, Sørg for det er et sted, hvor udluftning rørsystem kan udvide ud af huset eller til en skorsten flue. Hvis det er på indvendige, skal du køre rør gennem loft i forbindelse med en skorsten flue. Hvis ovnen er i nærheden af den udvendige væg, kan du køre rørene gennem et hul i væggen, ved hjælp af en isolerende væg Fingerbøl omkring røret. Altid bruge den korrekte størrelse og type af rør, aftræk og overholde lokale bygningsreglementer.

Fordele

På grund af deres høje niveau af effektivitet og bedre forbrænding af træpiller er pilleovne en af de reneste fast brændsel opvarmning metoder til rådighed. De kræver mindre energi til at køre og er billigere at betjene end andre varmeapparater. Brændstof, selv tager æren for denne effektivitet. Pellets er en tætte sammensætning af savsmuld, papir og andre organiske materialer og brænde meget varmere end typiske brænde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com