Kan du bruge flade maling til Faux maleri?

August 29

Kan du bruge flade maling til Faux maleri?

Med bare nogle flade latex maling, latex glasur og vand kan du forvandle en væg eller et møbel til et kunstværk. Ved hjælp af den korrekte værktøj og teknik vil gøre dit hjem kommer til live med farve og stil.

Typer

Der er to grundlæggende typer af blandinger. En hvidpigmenteret kræver ikke at glasuren lægges ind i blandingen, og så har en cloudier, mindre halvgennemsigtige finish. Whitewashes kan også være blå eller orange vasker. En faux maling blanding vil have maling, vand og glasur. Faux finish er mere gennemsigtig og så oprette lag og dybde.

Forberedelse

Før den kunstneriske del begynder, skal objekt eller væg have en base coat, medmindre du kalkning eller aldring en slebet stykke af møbler. Denne base coat vil påvirke det overordnede udseende af stykket. For eksempel, hvis du opretter en træ-korn finish, din grundfarven kunne være lys til mørk beige, taupe eller orange, afhængigt af hvilken type af træ korn du forsøger at efterligne.

Blanding

Der er grundlæggende retningslinjer for at følge for at få dine mix til en brugbar viskositet. For vasker er forholdet omkring halvdelen maling til halv vand. Faux-maling blandinger kræver lige dele maling og vand og halv del glasur. Ved hjælp af en kvart af maling, skal en kvart af vand og en halv kvart af glasur gøre nok mix for et par store vægge.

Værktøjer og teknikker

Whitewashes kan være malet på med en pensel eller gnides på med en klud. Faux finish kan opdeles i to kategorier: korn og alt andet træ. Ved hjælp af mindst en tre-tommer chip børste og holder en jævn og konsekvent hånd vil bidrage til at gøre en realistisk træets årer. De fleste andre overfladematerialer, som kræver en stor pensel, klud eller svamp. Alle disse teknikker kræver en lille smule af praksis.

Praksis

Før ødelægger at underlak, som du har Lad tørre helt, du behøver at gøre nogle prøver. Dette er også den bedste måde at træne din teknik. Noget solidt og engangs vil gøre, selv om et lille stykke af træ virker bedst. Husk at det kræver sin egen tørre grundmaling før du kan begynde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com