Kan du bruge Luan for et undergulv Under fliser?

July 25

Kan du bruge Luan for et undergulv Under fliser?

Flise vil kan tiltræde en krydsfiner overflade som luan, men der er klare ulemper ved at bruge det som en undergulvet. Luan, også kaldet lauan, meranti, serai og filippinske mahogni, giver ikke tilstrækkelig støtte til flise og kan ende med at forårsage hele projektet mislykkes.

Om Lauan

Luan er høstet fra tropisk hårdttræ træer i steder som Filippinerne, Indonesien, Thailand og Malaysia. Træer er fældet og derefter spundet på en roterende mens vingerne skræl tynde plader fra deres kufferter. Luan bruges til scenografi i teatret branchen for indvendige døre, for lastbil paneler og som underlag i møbler.

Problemer med Lauan

Tropisk hårdttræ Aluminum indeholder olier, der gør dem uegnede til anvendelse som en flise undergulvet. Olier reagere med vand og forårsage hvad kaldes "delaminering", eller klæbende fiasko. Ifølge en installatør, kan selv fugt i tynd-sæt forårsage afgrænsning når de påføres luan. Når limen mislykkes, overholder fliser ikke helt undergulvet, som kan forårsage buckling, revner eller kan forårsage fliser til pop fra gulvet helt. Ud over problemer med delaminering, krydsfiner udvider og kontrakter med ændringer i fugt niveauer, dette kan også føre til knækkede fliser.

Alternativer til Luan

Konkrete backer bord er det mest anvendte alternativ til krydsfiner. Det gør ikke udvide og kontrakt med skiftende fugt niveauer, er holdbare og vil ikke forårsage delaminering. Homasote er en backer bord lavet af komprimeret 100-procent, post-Consumer genbrugt avis og er ideel til brug som en undergulvet. Det er vandtæt og bedømt til brug både indendørs og ud.

Installation Tips

Mens fliser kan lægges over en række eksisterende gulvtyper, er det bedst at fjerne det gamle gulv og inspicere for våde pletter eller nogen anden skade på undergulvet. Når du bruger backer bord over krydsfiner, bruge tynde-sæt til at overholde backer bordet til krydsfiner og derefter fastgøre den med underlag skruer. Disse skruer synke ind i backer bestyrelsen så de ikke forstyrrer din flise overflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com