Kan du bruge Spray skumisolering omkring en pejs?

March 1

Pejse udsender en trøstende glød under kolde vinteraftener, men hvis de er dårligt designet de kan tage mere varme ud af dit hus end de lagt i den. Hvis det punkt, hvor din skorstenen passerer gennem din væg eller tag er dårligt isoleret, er der en masse varme passerer gennem dette område og i udendørs.

Ekspanderende skum

Udvidelse af isolerende skum er et produkt, som kan sprøjtes ind i små revner og crevasses som derefter udvider og stopper kladder og lækager. Du kan købe ekspanderende skum i en spraydåse med en vedhæftet mundstykke til at nå ind i snævre områder. Dette produkt er ideel til en dårligt isoleret skorsten til væg forbindelse hvor kold luft at komme ind i hjemmet. Der er ringe risiko for overskydende varme på ydersiden af en skorsten, men hvis du ønsker at være ekstra sikker, kan du købe brandsikker ekspanderende skum, der er brandhæmmende i det.

Pejse

Nogle pejse har skorstene, der passerer gennem indre af huset og ud gennem taget, mens andre pejse stikker ud fra siden af huset og tilsluttes en skorsten, der kører op på ydersiden af væggen. Uanset hvilken type af pejs du har, kan du være sikker på, at enten pejsen eller skorstenen passerer gennem den ydre hud af dit hus på et tidspunkt. Find dette punkt og kontrollere det omhyggeligt for luft og varme lækage. Hvis du opdager revner eller åbninger hvor varme er tabt, stoppe dem op ved hjælp af ekspanderende skum på både indvendige og udvendige flader af huset.

Brandsikring

Når de anvendes korrekt og vedligeholdes, præsenterer pejse lille risiko for skader eller brand. Men hvis skorstene er at fylde med creosot eller brande får lov til at blive for varmt, kan der være risiko for en skorsten brand. At holde pejs fungerer korrekt, aldrig bruge spray skum på indersiden af pejsen eller skorstenen eller spjældet. På de udvendige overflader af pejs og skorsten er spray skum fint, fordi disse overflader ikke vil få varme nok til at smelte det eller at forårsage nogen skade. Spray skum er dog ikke beregnet til direkte kontakt med åben ild.

Varme bevarelse

Ved hjælp af spray skum i de relevante steder for at stoppe op varme utætheder omkring din pejs er en af de bedste måder at gøre dit hjem mere effektiv. Mange mennesker bruger store mængder af penge på komplekse varmesystemer uden at betale tilstrækkelig vægt på betydningen af god isolering. Hvis dit hus ikke kan bevare den varme, der produceres, det er ligegyldigt hvor godt et varmesystem, det har. For ekstra varme fastholdelse, gå ind i din kælder eller krybekælder under din pejs og inspicere grundlaget for pejs for tegn på varme lækage.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com