Kan du bruge tæppe fliser i stedet for trappetrin?

October 7

Kan du bruge tæppe fliser i stedet for trappetrin?

Der er mange måder du kan dække trappen i dit hjem, lige fra tæppefliser til trappetrin. Forskellen mellem to er strengt relateret til skred, og mens trappetrin er mere almindelige i kommercielle indstillinger, de mangler æstetik af tæppefliser. Men de begge udføre den samme funktion dækker rå byggematerialerne, og i de fleste tilfælde, du kan bruge tæppe fliser i stedet for trappetrin, medmindre du har sikkerhed koder til følge.

Tæppefliser

Tæppefliser er en af de mange produkter, der kom ud af hjem forbedring æra. I det væsentlige, er de intet mere end stykker af tæppe skære ned til flise-lignende størrelse, så de kan monteres hurtigt og nemt uden brug af kommercielle installationer, anlæg. De kommer med lim på bagsiden af hver flise, så du behøver kun at skrælle det beskyttende lag og holde fliserne ned.

Trappetrin

Trappetrin ligner enhver anden form for slidbaner bruges i indstillinger hvor skred er en bekymring. De er som regel gummi, og flise slidbaner til trappen især er designet til at skabe en funktionel trappe dækning for at forhindre folk i at glide da de går op og ned ad trappen, som fra en kælder køler til en kød skære gulvet. De giver meget lidt i vejen for æstetik i forhold til tæppe, som har en bred vifte af farver og stilarter at vælge imellem.

Normale indstillinger

I den gennemsnitlige hjem er tæppefliser tilstrækkelig for næsten alle typer af trappe. Mens trappe slidbaner kan bruges i områder, såsom en kælder-niveau parkeringshus, der har en trappe til apteringen af hjem, tæppe flisen er ikke kun nemmere at installere, men også visuelt tiltalende, fordi du kan matche det til indretningen af dit hjem. Som en generel regel, kan du bruge tæppe fliser i stedet for trappetrin i enhver anden indstilling end kommercielle områder, der har sikkerhed bekymringer eller forordninger.

Undtagelser

De fleste kommercielle miljøer kræver brugen af trappe slidbaner i stedet for tæppe flise, fordi arbejdstagerne sikkerhed er på spil, og retssager kan undgås bedre. De fleste boligejere har ikke denne bekymring, men hvis en del af dit hjem er modtagelig for fugt eller mudder, såsom en kælder trappe, der åbner på ydersiden, kan du bruge trappetrin i stedet for tæppefliser i disse områder at undgå skade og minimere rod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com