Kan du bruge vaskemaskinen & tørretumbler på samme tid med en stabelbar Frigidaire?

March 22

Stabelbare vaskemaskine og tørretumbler sæt af Frigidaire omfatter både en vaskemaskine og en tørretumbler i en kompakt konfiguration med skive på bunden og tørretumbler på toppen. Både vaskemaskine og tørretumbler er fuldt funktionel med en præcision vask system, vandstanden justering, 10 vaske cykler, fugt sensor, automatisk tør cyklusser og fem tørretumbler temperaturindstillinger. Af hensyn til tidsstyring er det muligt at køre både vaskemaskinen og tørretumbler på samme tid. Hvis der opstår problemer under brug, er problemerne sandsynligvis på grund af andre problemer og ikke bruger vaskemaskinen og tørretumbleren samtidigt.

Vaskemaskine

Til at operere i vaskemaskine, sortere vasketøj efter farve, stof type og niveau i jorden. Tjekke lommer af tøj til alle løse genstande, og lukke nogen skruer som snaps, spænder eller lynlåse. Hæld den ønskede mængde af vaskemidler i vaskemiddel skuffen, såvel som enhver flydende blegemiddel, hvis det ønskes. Placer vask belastning i vaskemaskinen, og vælg den ønskede vask. Lukker låget sikkert og trække ud cyklus selector knop at starte vaskemaskinen.

Hårtørrer

Løft lint skærmen fra bunden af tørretumbler døren og rense ud nogen fnug. Skub skærmen lint tilbage ind i tørretumbleren. Indlæse våde varer fra vaskemaskinen i tørretumbleren, være omhyggelig med ikke at overbelaste tørretumbleren. Tilføje et stof skyllemiddel ark, hvis det ønskes. Luk tørretumbler fast, og vælg den ønskede cyklus. Drej kontrolknappen "Start" i urets retning, indtil den peger på "På." Hold knappen i 2 sekunder og derefter slippe.

Vaskemaskine problemer

Hvis der er problemer med vaskemaskinen, er det normalt ikke fordi tørretumbleren er i drift samtidig. Hvis vaskemaskinen ikke begyndt eller fungerer korrekt, sikre enhed netledningen er sat fast til en fungerende stikkontakt. Erstatte eller nulstille sikring eller afbrydere, efter behov, og ikke sætte enheden i en forlængerledning. Kontroller, at vand vandhaner er tændt og tilsluttet vaskemaskinen og at låget er lukket før brug.

Tørretumbler problemer

Problemer med tørretumbler under brug sandsynligvis ikke vil være ved at benytte vaskemaskinen på samme tid. Kontrollere strømkablet, og erstatte eller nulstille alle afbrydere eller sikringer efter behov. Kontroller, at gas ventil er tændt, hvis det er en gas model og der er ingen varme til tørretumbleren. Hvis tørretumbleren tager lang tid at tørre, rense ud skærmbilledet lint og udenfor udstødning hætten til at fjerne overskydende fnug, der måtte tilstopning luftstrømmen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com