Kan du dække et beton gulv med tæppe?

January 12

Tæpper over betongulve er én måde at forvandle en kælder i en familie værelse eller en garage til et sted at underholde. Dybest set, på tæpperne er installeret på samme måde er det på et trægulv, men der er nogle bekymringer om den beton, der skal løses, før du vælger gulvtæppet eller måde at sikre tæpper på plads.

Test af beton

Før du installerer tæppe på et betongulv, skal du teste niveauet fugt og alkalinitet af beton. Hvis pH og fugt niveauer er høje, kan skimmel og meldug danne under tæpperne. Udover skimmel og meldug, kan tæppe lim, hvis de anvendes, nedbrydes med tiden. Brug en test kit fra tæppe forhandleren til at teste beton. Du bliver nødt til at teste betonen over en periode på 60 til 72 timer for præcise resultater. Sættet hedder en calciumchlorid fugt test kit. Tale med tæppe forhandleren til at fastlægge de acceptable fugt og alkalinitet niveauer for specifikke tæppe og pude, du vælger at installere. Generelt, fæstnede urethan-skum tæppe puder anbefales til brug over beton, fordi de har en fugt barriere.

Temperatur for Installation

Fugtighed og temperatur i området hvor du vil installere tæpper over beton skal være mellem 65 og 95 grader Fahrenheit, med en relativ luftfugtighed 10-65 procent. Efter installationen af tæppe på beton, må temperaturen ikke falde under 55 grader Fahrenheit. Ved hjælp af en affugter og varme udluftninger i kælder eller garage er retsmidler for høj luftfugtighed og temperatur kontrol.

Forbereder gulvet

Før om tæpperne over beton, Udfyld eller reparere eventuelle revner og huller. Feje gulve, så der er ingen støv eller snavs snavs på gulvet, der ville forhindre enhver selvklæbende klistrer til gulvet. Hvis gulvene er beskidt, skal du bruge en fugtige moppe for at rengøre gulvet mindst en uge før du udfører fugt og alkalinitet tests.

Selvklæbende metoder

Installerer tæppe over beton er gjort ved hjælp af tack strips eller klæbemiddel. Hvis du bruger tack strips, skal du søm strimler på konkrete gulvet med konkrete negle. Limen er en anden metode til at installere tæpper over beton. Limen leveres i spray form eller i en spand for anvendelse til gulvet med en murske. Efter lægningen tæppe med lim, skal du holde dig tæppe i mindst 24 timer for at give lim tid til at tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com