Kan du dække Linoleum med Vinyl firkanter?

October 11

Nogle gange er det bedre at efterlade en gammel linoleum gulv sted end at rippe det ud når afløser gulve med vinyl fliser, da nogle ældre gulvmaterialer brugt asbest i deres klæbemidler.

Forberedelse af det gamle gulv

Den gamle linoleum gulv skal rengøres og tørres grundigt. Enhver divots i overfladen skal være fyldt med gulvet lappe sammensatte at gøre overfladen jævn. Sand ikke gamle gulve, da støvet kan indeholde asbest og være farlige at indånde. Firkantet flise mønster af snapper kridt linjer for at markere midten af rummet.

Selvklæbende typer

Nogle vinyl fliser kommer med selvklæbende allerede på dem så at du kan simpelthen skræl opbakning og tryk på flisen på plads. Vinyl fliser uden lim kan overholdes ved hjælp af gulvbelægning lim. Spred lim med en indskåret murske på bagsiden af brikken og tryk det på plads. Placere flise omhyggeligt, da limen er meget stærk og vil gøre det vanskeligt at flytte flisen, når det er nede.

Efterbehandling gulvet

Brug en hobbykniv til at skære vinyl fliser rundt om kanterne og dør jambs. Bruge en 10-pund vinyl gulvbelægning roller for at sikre fliserne er trykket ned grundigt. Nogle fliser har skrå kanter, som tillader dig at injektionsmørtel sømme for at give et færdigt look og forhindre peeling. Installere sko støbning og sadler at give gulvet en problemfri udseende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com