Kan du drikke vand indsamlet fra en Air Conditioner?

July 19

Kan du drikke vand indsamlet fra en Air Conditioner?

Vand, der opsamles fra en air condition er kondens trukket fra luften inde i dit hjem. Det bør aldrig blive indtaget, og er ikke sikkert at drikke, da det indeholder spor af urenheder i luften i dit hjem, herunder kemikalier og tungmetaller. For en række årsager er drikke vand indsamlet fra en air condition ikke en sikker proposition.

Kondensat vand

Alt vand fra en air condition er kondens, et biprodukt af den afkøling mekanik anvendte af enheden. Indendørs luft er trukket på tværs af kolde kobber spoler fyldt med kølemiddel. Disse coils svede"" fugtighed i luften til kondens, ligesom et koldt glas vand sweats i et varmt rum. Kondensation er så drænet ud af systemet og dumpet udenfor.

Destilleret vand

Kondensvand er destilleret vand. Dette betyder, at den mangler de nødvendige opløst tørstof for at gøre det sikkert til konsum. Destilleret vand er også betydeligt mere ætsende til jernholdige metaller end ikke-destilleret vand. Derudover destilleret vand er ganske bitter smag, og drikke det bliver ikke en behagelig oplevelse, selvom ingen dårligt helbredseffekter er oplevet.

Indendørs luftforurening

Vandet fra din air conditioner er blevet trukket fra luften indendørs. Det betyder, at det indeholder mindst sporbare mængder af alle indendørs luft urenheder boligejere beskæftiger sig med. Skimmel og meldug, svampesporer, menneskelige hudceller og endda kemikalier exuded fra møbler og byggematerialer alle gøre deres vej ind i dette vand. Dette gør drikkevand en meget reel sundhedsrisiko.

Interne forhold i klimaanlægget

Vandet er fjernet fra luften i din klimaanlægget som et biprodukt af sin metode til køling. Ingen del af udformningen af din air conditioner er konstrueret med henblik på at have drikkevand passere over det. Som sådan, bly lodde bruges på kobber spolerne, og særlig opmærksomhed ingen at sikre, at der er antibakterielle og anti-svampe overflader på kondens pan. Hele systemet er designet til at dehumidify luften og hurtigt gøre væk med spildevand, ikke at producere sikre, drikkevand til konsum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com