Kan du dyrker Saint Augustine græs fra frø?

March 19

Kan du dyrker Saint Augustine græs fra frø?

Mest skygge tolerante varm-sæson græs, St. Augustine græs (Stenotaphrum secundatum) er sjældent frøformering. De fleste sorter er sterile, og frø fra de få frugtbare sorter er ofte ikke tilgængelig. St. Augustine græs er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-10, med nogle kolde-tolerant stammer hårdfør til USDA zone 7.

Frø-frugtbare stammer

Stammer af St. Augustine græs vokset i Florida er generelt en ufrugtbar sort. Disse sorter er lilla-farvede støvfang, som er de kvindelige dele af en blomst. De stammer, der er dyrket i Texas er frugtbare og har hvid-farvet støvfang. "Texas fælles" er en af de mere kolde-hardy typer af St. Augustine græs, der kan overleve køligere vintre og er hårdfør i USDA zoner 7-10. Selvom nogle sorter producere levedygtige frø, er frø sjældent kan købes, enten online eller lokalt.

Plantning frø

Hvis frø kan være placeret for frugtbare sorter af St. Augustine græs, er det fastslået ved at plante 1/3 til 1/2 pund frø pr 1000 kvadratfod. Beregne den samlede mængde sædekorn, der kræves, og derefter spredes halvdelen i en venstre mod højre retning på tværs af plænen og halvt i den modsatte retning, arbejder tilbage til forsiden. Rake jorden let for at dække frø og presse det ned i jorden. Det bedste tidspunkt at frø er slutningen af foråret eller forsommeren. Jordfugtigheden er afgørende for græs til at spire, og jorden skal holdes fugtig i flere uger indtil udplantningsplanterne begynder at dukke op.

Alternative beplantning metoder

De fleste St. Augustine græs er formeret vegetativt ved at plante stik, sod eller kviste. Disse opstille hurtigere end seedede græsplæner og er en mere pålidelig måde at udbrede St. Augustine græs. Sod er den hurtigste måde at etablere en ny græsplæne, da det dækker hele overfladen af græsplæne med græsplanter. Stik plantet 1 til 2 fødder fra hinanden i foråret kan dække plæneområdet i en vækstsæson. St. Augustine græs kan også etableres ved udplantning kviste i rækker 6 til 12 inches fra hinanden i hånden eller ved hjælp af en mekanisk sprigging maskine.

Efter plantning pleje

At holde plænen fugtig efter plantning er vigtigt for kviste, stik og sod og frø. På dage uden regn, vand kviste og stik hver dag for de første to uger. For sod, vand to gange om dagen. St. Augustine græs har høj gødning behov. Anvende en igangsætter gødning høje fosfor og arbejde det ind i top 2 til 4 inches af jord lige før plantning. Starteren gødning med en N-P-K forholdet mellem 10-25-12 anvendes med en hastighed på 3,6-4 pounds per 1000 kvadratfod. Fortsætte med at anvende kvælstof en gang om måneden med en hastighed på 1 pund kvælstof pr. 1.000 kvadratfod at fremme hurtig vækst af planter og stiklinger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com