Kan du erstatte keramiske fliser på træ trapper?

September 20

Kan du erstatte keramiske fliser på træ trapper?

Mens keramiske fliser anlæg er beregnet til at vare i generationer når afsluttet med industri-rated metoder, ulykker kan ske. Brudte stykker skal udskiftes til at holde skaden breder sig til andre stykker, samt at holde den færdige overflade ser fuldstændig. Keramisk flise installeret på træ kan udskiftes hurtigt og nemt, så din trappeopgange at være tilbage i orden inden for en dag eller to.

Skære ned på injektionsmørtel

Den første ting du skal gøre, før du erstatter eventuelle beskadigede stykker skæres injektionsmørtel ud af leddene omkring de beskadigede dele. Dette holder bevægelighed for dig at fjerne de gamle stykker breder sig til de nye. Hvis injektionsmørtel leddene er efterladt på stedet kan fjernelse af den knækkede stykker udløse en kædereaktion, der revner omkringliggende stykker.

Ned til de nøgne Basics

Alle rester af den gamle fliser samt thinset skal fjernes, før du kan geninstallere nye stykker. Det betyder, at tage alt tilbage til det nøgne træ. Du kan mejsel eller bruge et gulv skraber til at fjerne thinset, eller du kan slibe det med et bælte sander, men nøgne træ skal være slutresultatet. Efter, kan du rense skridt og installere din nye flise.

Nominel Thinset og injektionsmørtel

Keramisk flise formodes at være installeret oven på underlayments, der enten fiber eller beton baseret. Men gennem årene har der været ændringer foretaget på de polymerer, der er føjet til thinset mørtel, og disse dage kan du finde morterer, der klassificeres specifikt til brug med træ overflader. Så længe du bruger den korrekte thinset og injektionsmørtel vil din nye trapper vare i mange år fremover.

Hurtig sæt mørtel

Hvis du har en trappe, der er i et område med høj trafik og du har brug for trappen tilbage i orden i løbet af nogle timer i stedet for dage, kan du vælge for at bruge hurtig indstilling morterer og grouts. Beregnet til at skabe i løbet af nogle timer i stedet for de 72 timer traditionel mørtel og injektionsmørtel er designet til at helbrede hurtig indstilling materialer er den eneste mulighed for virksomheder og andre områder, der har brug for trappen igen i aktion så hurtigt som muligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com