Kan du få molluskler fra en Hot Tub?

November 8

Kan du få molluskler fra en Hot Tub?

Du kan få molluskler contagiosum fra ved hjælp af et spabad. Du er mere tilbøjelige til at fange den virale hudinfektion mens du bruger et varmt karbad på grund af miljøet og folks vaner omkring spabad bruger. For eksempel, ind mennesker det varme, fugtigt miljø i spabade klædt i badetøj, at udsætte store områder af huden, og lå deres håndklæder på fælles overflader.

Spredning

Molluskler contagiosum virus er et medlem af poxvirus familien. Virussen spredes nemt fra person til person gennem kontakt med huden, og du kan inficere dig selv ved at skrabe eller anden måde forstyrre bump. Infektionen er også spredes gennem deling af elementer såsom håndklæder og komme i kontakt med inficerede overflader eller objekter.

Symptomer

Virus forårsager fast pink eller kødfarvet knopper på huden. Bump er glat, indslag kløftede Centre og kan indeholde en teatralsk eller voksagtig stof. De gør ikke ondt, men kan klø og kan rødme som kroppen bekæmper infektion. Bump kan forekomme på nogen del af huden, men sjældent påvirke håndfladerne eller på fodsålerne. De er som regel små i både antal og størrelse - under 1/4 tommer--medmindre den smittede person har et svækket immunsystem. Bump kan vises fra syv uger til flere måneder efter eksponering. Folk viser bump er smitsom.

Risikofaktorer

Molluskler contagiosum trives i varme, fugtige steder. Sådanne steder omfatter spabade, offentlige swimmingpools, brusere og ethvert sted, der giver den varme, våde miljø, at virussen favoriserer. Infektionen er almindeligt set med børn og mennesker, der lever i tropiske områder. Virussen kan spredes under seksuel kontakt. Virus kan også inficere dyr, ifølge hud sygdom arkiv. De bump, der markerer infektion kan forveksles med adskillige andre hudsygdomme, og det kan tage op til fire måneder for et udbrud til slut, selv efter behandling, i henhold til American Academy of Dermatology.

Desinfektion

Desinfektion af spabade kan ikke være nok til at forhindre spredning af virussen, hvis folk dele håndklæder eller har kontakt med overflader ikke behandlet af desinfektionsmiddel. CDC anbefaler at bruge en frisk blandet opløsning af ni dele vand til én del blegemiddel som et desinfektionsmiddel. Spabad ejere skal rense deres spabade, de omkringliggende overflader og enhver legetøj eller punkter bragt ind i karret regelmæssigt og teste for at sikre, at de opretholder frie klor på de korrekte niveauer i deres spabade. Hvidvaske håndklæder i et varmt vand vask og køre dem gennem en varm tørretumbler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com