Kan du fange frugt fluer med eddike?

April 17

Bananfluer er uhygiejniske gener, som ved detektion, behandles bedre før end senere. Bananfluer har kapacitet til at avle hurtigt og voldsomt. En enkelt kvindelig bananfluen kan lægge om 500 æg, med livscyklus er gennemført i omkring en uge. Ved tiltrækning til en fødekilde, kan muligheden for angreb komme hurtigt. For at hjælpe med at udrydde problemet, kan husejere henvende sig til en fælles husstand element, eddike, at fælde og løse problemet.

Kommercielle eddike Trap

Ifølge University of Rhode Island's hjemmeside, den kommercielle eddike fælde, Bio-logik naturlige fange Plus frugtflue fælde er effektive til at opfange op til 80 procent af en frugt flue befolkning ved hjælp af simple fødevaregodkendt eddike. Du skal blot placere klar-til-brug fælder i nærheden af kilden til problemet, og de er gode til at bruge op til 30 dage.

Hjemmelavet eddike Trap

Svarende til den kommercielle eddike fælde, boligejere kan gøre deres egen version med nogle enkle materialer, herunder en krukke, papir tragt og et par ounces cider eddike, ifølge University of Kentucky hjemmeside. Indstille fælder i nærheden af kilden til angreb at tiltrække voksen bananfluer.

Andre metoder til kontrol

Et alternativ til eddike fælder er en anden hjemmelavet middel, der bruger en Mason jar, sort maling, fortyndede honning eller vegetabilsk olie og agn. Dække eller male den øverste tredjedel af krukken med sort maling eller papir, så pels indvendigt med honning eller olie. Vend agn, såsom en knust banan krukken og indstille krukken hovedet over to stykker af træ giver plads til fluer at indtaste. Efter indtastning og flyver mod toppen af krukken, frugt fluer vil blive fast eller dø, ifølge oceanograf hjemmeside.

Forebyggelse

Mens eddike med held kan anvendes på fældefangst bananfluer, kan du undgå dem i første omgang med ordentlig sanitet. Holde potentielle områder af attraktion ren og regelmæssigt kontrollere disse områder. Udelukke skadedyr fra lokalerne ved korrekt forsegling indgangssteder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com