Kan du fliser på Pine krydsfiner?

September 28

Kan du fliser på Pine krydsfiner?

Fyr krydsfiner er en type af træ, der anvendes i opbygningen af vægge, gulve og counter rum i et hjem. Fyr krydsfiner kan generelt støtter vægten af fliser, om du kan installere flisen direkte til krydsfiner afhænger af typen flise job.

Krydsfiner væg flise

Hvis fyr krydsfiner er blevet brugt som vigtigste wall materialet i dit hjem, bør du være i stand til at lægge fliser direkte på krydsfiner overflade i de fleste tilfælde. Ligesom drywall giver pine krydsfiner en stabil nok overflade for en flise job, selvom du nødt til at tage nogle forholdsregler. Før du installerer flise, gå langs krydsfiner væg og hammer hver søm ned til mindst 1/8-tomme under overfladen og udfylde rummet med træ fyldstof. Dette forhindrer søm hovederne eventuelt bryde fliser.

Krydsfiner gulve

Når fyr krydsfiner er installeret på en etage, generelt tjener som gå-gulv og har et undergulv eller strukturelle gulvet, det fra cement eller træ planke nedenunder. Det meste af tiden, er det bedre at efterlade fyr krydsfineren sted og flise over toppen af krydsfiner overflade end fjerne gå gulvet. Afstanden mellem krydsfiner gulvet og undergulvet giver en fugt barriere, der tjener flise godt. Ligesom med væggen krydsfiner, alle negle skal være hamret under overfladen og rummene fyldt med fyldstof.

Krydsfiner bordplader

Hvis du vil installere flise til pine krydsfiner bordplader, bør du ikke altid gøre det direkte. Hvis du vil installere tungt inventar sammen med flise, som en vask, skal du generelt tilføje forstærkning til toppen af krydsfiner i form af en mørtel seng. En mørtel seng er dybest set bare et lag af cement spredt over krydsfiner køkkenbordet til at holde fliser og inventar. Før du forsøger at installere en af disse stykker, dog konsultere planerne for hjemmet, eller den person, der sætter i bordplader, at sikre, at de kan bære vægten.

Flisebelægning

Når du har forberedt fyr krydsfiner overflade, kan du lægge fliser, ligesom du ville gøre på ethvert andet materiale. Hvis du ønsker fliser job på et gulv eller loft skal centreres, skal du måle kanter af væggene eller gulv til find midten af hver og snap linjer mellem de lodrette midtpunkter og de vandrette midtpunkter at gøre guide linjer. Med en bordplade, kan du få et rent udseende ved at starte på den forreste kant og bevæger sig tilbage mod væggen, så at enhver skære fliser er langs den bageste hjørne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com