Kan du genbruge Miracle Gro pottemuld?

November 29

Kan du genbruge Miracle Gro pottemuld?

Miracle-Gro er en specielt formuleret pottemuld lavet specielt til container planter. Når du bruger Miracle-Gro er der ingen grund til at tilføje ethvert andet tilsætningsstof til jorden. De vigtigste ingredienser i Miracle-Gro er kompost, sphagnum, perlite og langsom frigivelse plante fødevarer. Det anbefales ikke at genbruge pottemuld, hvis anlægget tidligere var syg i nogen måde. Men Miracle-Gro eller nogen andre pottemuld kan genbruges, hvis det er første steriliseret på 180 grader Fahrenheit i ovnen.

Genbrug af pottemuld jordbund

Når du planlægger at genbruge pottemuld, den eneste risiko er de patogener, der kan skade de nye planter. Når jorden er steriliseret, fjerner det denne risiko. Da Miracle-Gro indeholder alle naturlige ingredienser kan det sikkert genbruges, ved at fjerne de gamle rødder og ved at lægge ekstra næringsstoffer og kompost. Hvis den ældre anlæg var sund, så jorden ikke skal blive steriliseret enten. Den ældre pottemuld er ofte blandet med nogle dele af nye pottemuld og genbruges. Det er en myte at antage at pottemuld bliver fuldstændig ubrugelig efter første brug. Pottemuld kan være dyrt at købe og dermed det giver god økonomisk mening at genbruge det. Hvis det er fri for syge rødder og skadedyr og energisk med næringsstoffer efter hver brug, er der ingen grund til, hvorfor det ikke kan genbruges. Dog aldrig bruge usteriliseret pottemuld til at starte nye frø.

Sterilisering af jord

Miracle-Gro pottemuld er ikke steriliseret, siden de naturligt forekommende mikroorganismer i jorden hjælp med næringsstof absorption. Mikroorganismer, som findes i blandingen til den første brug er ikke skadelige for planter. Dog skal du sterilisere jorden, når de planlægger at genbruge det, da der er ingen garanti for hvad jorden kunne have samlet op over den første anvendelse fra de planter, der rummede. Hvis disse mikroorganismer har overskredet antallet og er ikke sundt vil så de være skadelige for de nye planter når pottemuld er genbrugt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com