Kan du genbruge vaskemaskiner?

December 10

I denne dag og alder, er det muligt at genanvende de fleste af de elementer, vi har brug for at slippe af med. Men ikke får fanget på ordet "genbrug" og mener, at afviklingen på en genbrugsstation er den eneste måde at få mere brug ud af et gammelt apparat; donere arbejder apparater eller sælge dem for at skrotte værfter er bare to måder at tage sig af en gammel vaskemaskine uden dumping det i en losseplads.

Curbside Pickup

Kontakt din lokale utilities udbyder og spørge, hvis de tilbyder curbside pickup for gamle apparater. De kan tilbyde at hente brugte apparater to gange om året eller så og vil underrette kunder, når disse dage nærmer. Curbside genanvendelse er praktisk og normalt tilbydes uden ekstra omkostninger for kunden.

Skrotmetal

Hvis en lille ekstra kontanter er, hvad du er ude efter, stop ved en skrot metal genvindingsvirksomheder og se, hvad den igangværende sats for stål. Det amerikanske Department of Energy's Energy Star-programmet tilbyder en locator værktøj for skrot metal genvindingsvirksomheder på sin hjemmeside. En skrot metal genvindingsvirksomheder vil købe din gamle maskine, betaler du for det og genbruge de ståldele. Den eneste ulempe at denne metode er, at du vil sandsynligvis nødt til at levere enheden selv, medmindre skrot værftet tilbyder afhentningsservice.

Køb en ny skive

Køb en ny vaskemaskine er en anden måde at genbruge den brugte en. Mange appliance forhandlere og hjem Centre vil tage væk den gamle enhed og genbruge det til dig. Bare for at være sikker på, er det bedst at spørge, hvad store politikken er, når du køber en ny maskine.

Sælge eller donere det

Selvfølgelig, er en måde for genanvendelse en gammel arbejder vaskemaskine at give det eller sælge det til nogen har brug for en. Udstationering en annonce online eller i den lokale avis, at have en yard salg eller lade dine venner vide, at du har fået et arbejde, anvendte apparat er alle måder at få nogen til at tage maskinen fra dine hænder. Levested for menneskeheden, såvel som lokale Genbrugsbutikker og andre almennyttige organisationer vil lykkeligt acceptere dit gamle apparat, så de kan sælge det til gavn for andre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com