Kan du genopfylde manglende fuger i flise gulv?

August 6

Kan du genopfylde manglende fuger i flise gulv?

Over tid, kan din gulvfliser lider slitage ligesom enhver anden del af et hjem, med fuger mellem leddene iført og til sidst slibning væk til pulver, efterlod et tomrum. Mens du kan genopfylde manglende strækninger af injektionsmørtel i flise gulv, er det vigtigt at forstå, at der er et par begrænsninger til regrouting.

Limning spørgsmål

Et af de primære spørgsmål med regrouting en del af en injektionsmørtel fælles er, at den nye fuger vil have svært ved limning til de gamle fuger, medmindre der træffes særlige foranstaltninger. Ikke blot gør området skal være helt ryddet for gamle injektionsmørtel, snavs og debris, men de gamle fuger skal fugtes med vand, så den nye injektionsmørtel beton og polymerer har noget at obligation til når de er skubbet ind i leddet mod den gamle injektionsmørtel.

Farve falmer

Farve fading er et andet problem med regrouting, og mens du kan fylde hulrum i gulv flise projekter med nye fuger, det altid vil have en anden farve end den gamle injektionsmørtel. Ældre grouts har haft tid til at blegne med tiden, og selv hvis du bruger den samme farve og mærke af injektionsmørtel, der vil være forskelle, fordi den nye injektionsmørtel polymerer er frisk og mangler udsat for slid og ælde af de gamle fuger.

Polymer blanding

Den korrekte metode til fugning et gulv er at blande hele posen af fuger på én gang, selv om du kun fugning en lille afdeling. Grunden til dette er, at polymerer og farve tilsætningsstoffer i et pose er beregnet til at blive blandet i alt, ikke i dele. Hvis du kun bruger en delvis blanding, risikerer du af farverne er helt slukket, eller ikke nok konkrete og andre bindende elementer blandes sammen.

Underliggende spørgsmål

Mens du kan genopfylde alle ugyldige i fugerne med nye fuger, du har brug for at forstå de underliggende problemer for injektionsmørtel falder ud i første omgang, eller du kan blive konfronteret med regrouting regrouted afsnit blot uger ned ad vejen. Hvis du har huller i din injektionsmørtel, bestemmelse af det underliggende spørgsmål er afgørende for levetiden for det samlede projekt, som din nye tilbygning. Check for svage fliser eller dårligt underlag, og løse disse problemer, før du regrout.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com