Kan du glans en træ plet?

September 20

Et træ pletten er en type af farve, der ændrer udseendet af den naturlige korn af træ. De fleste træbearbejdning projekter bruge en træ pletten, hvis de ikke bruger maling. Fordelen ved et træ pletten er, at det vil vise kornet af træ, hvilket er ønskeligt for højere kvaliteter af træ. Tilføje en glans over et træ pletten er ikke kun muligt, det er ønskeligt og ofte nødvendigt, fordi alene pletten typisk ikke kan beskytte træet mod fugt og andre skadelige stoffer.

Typer af glans

Der findes flere typer af glans at bruge over træ pletten. Traditionelle gloss er klar og giver en beskyttende lag over skoven. Lak og shellak falder ind under denne kategori. Tonede glans kan tilføje et strejf af farve på træ, som er til gavn for antik stil træ finish. Nogle glosser komme med et træ pletten inkluderet, så du tilføje farven og beskyttelse i ét enkelt program, som fremskynder hele processen.

Ansøgningsprocessen

Anvende glans over pletten er ikke svært. Først skal du sørge for, at pletten er tør. Aftør overfladen af træ med en tør klud til at fjerne snavs eller støv fra overfladen af træet. Overfladen skal være ren før du anvender glans. Børste glans på overfladen med en pensel, ligesom hvis du maleri. Anvende gloss i samme retning som kornet af træ for de bedste resultater. Tillad glans til tørre og Påfør to eller tre lag af glans.

Effekter

Forskellige glosser kan lave forskellige effekter på træ. Semi-gloss vil give træet et kedeligt udseende. Farvede skygger giver træet en anden nuance og farve. Hvis du bruger en kombination af maling og glans, kan du oprette den nødstedte eller slidte look, der bruges i shabby chic stilarter af udsmykning. De højeste glans glosser vil oprette en formel udseende på træ. Naturlige glosser, såsom linolie, vil producere en varmere udseende end syntetiske glosser, som polyurethan.

Beskyttelse

Alle glosser vil beskytte træet til en vis grad. Men, nogle glosser er mere effektive end andre. Naturlige glosser vil i sidste ende bære og skal udskiftes. Syntetisk glosser vil have en længere levetid. Nogle glosser gult over tid, mens andre bevarer deres klare farve. Check etiketten for glans før du anvender den for at sikre, at det passer med dit behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com