Kan du hænge en slank HDTV på væggen?

November 28

Kan du hænge en slank HDTV på væggen?

Svaret på spørgsmålet er "ja", men det er en betinget "ja." De fleste HDTV kan faktisk blive hængt fra væggen, enten selv eller ved hjælp af en væg-mount, men der er flere faktorer, du skal tage i betragtning, før du indtaster nedhængende oparbejde.

Hvordan Heavy er tv'et?

Den første faktor, du skal tage i betragtning er den vægt og størrelse af dit HDTV. Der er en grund til du aldrig se billeder af enhver 55-tommers fladskærme hængende på en persons væg; de vejer over 100 pounds og hængende ville sætte enorme stress på både TV-rammen og mur, sig selv. Stress ville i sidste ende blive så stor, at TV'et vil knæk, eller væggen kan bare give slip og slip TV helt.

Er der Studs?

Indvendige vægge er typisk lavet af drywall fastgjort til væggen studs. Gipsvæg vil ikke have den strukturelle styrke til at holde et HDTV på plads. Du skal tilknytte TV eller TV mount til væggen studs eller TV vil bare komme løs fra væggen. Sørg for, at der er mindst to væggen studs i det område du ønsker at hænge tv'et; ellers vil du ikke have tilstrækkelig støtte.

Er der ledninger?

Der skal være en gratis stikkontakt i nærheden af HDTV eller har du ingen måde at få strøm til TV-selv. Du ville føle sig frygtelig dumt bruge tid og penge hængende TV på din væg kun til at indse du har ingen måde at tænde den når du er færdig.

Ser det godt?

Du kan finde et sted på din væg, der har den nødvendige, passende ledninger i nærheden, men bare ikke se godt ud med hensyn til æstetik eller--fra et praktisk synspunkt--efterlader dig lidt plads til at rent faktisk få komfortable mens du ser TV støtte. Kontroller, at du finder et sted, der tilbyder støtte og magt, der også tillader dig at komfortabelt ur fra mindst ét punkt i rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com