Kan du hånd søm trægulv?

April 20

Kan du hånd søm trægulv?

Siden slutningen af 1800-tallet har været sleben størstedelen af hårdttræ gulvbelægning boards installeret i amerikanske hjem med en fjer og not. Ved sømning en bestyrelse gennem tungen og trykke groove næste bestyrelse over neglen, er installeret købedygtig trygt vedhæfte bestyrelser til sub gulv uden at neglene bliver synlige. Maskiner gør dette job hurtigere, men du kan gøre det i hånden som tidlige installatører gjorde.

Sømning hårdttræ gulvbelægning bestyrelser

Der er to metoder til sømning hårdttræ gulvbelægning boards til sub gulv. Først, ansigt-sømning, er den metode du bruger til at sikre den første og sidste kursus af gulve samt boards med lige kanter. For at ansigt-søm et bord, køre du simpelthen et søm igennem sit ansigt i sub gulvet. Den anden metode, kaldes toe-sømning eller blind-sømning, omfatter kørsel negle gennem tunger af gulvbelægning boards i en vinkel. Neglene sikre boards på gulvet, wedging dem sammen på samme tid. De også forsvinde som riller på efterfølgende bestyrelser i installationen passer over naglet tunger.

Gulvbelægning soempistol

Installatører tå-negle hovedparten af boards i en etage. Gør det i hånden er tidskrævende og hårdt på knæene, så de fleste installationsprogrammer bruge en maskine kaldet en gulvbelægning sømpistolen eller en luft-drevne sømpistol. Gulvbelægning sømpistol er en pneumatisk eller luft-assisteret værktøj med et stempel, der driver et søm i den korrekte vinkel, når du rammer den med en tung kølle. En erfaren installatør kan køre hver søm med ét slag af en kølle uden at bøje ned, og neglene er modhager for at modstå opbakning ud. En luftpistol er endnu mere ubesværet at bruge, men det gør ikke drive pigtråd negle.

Sømning i hånden

Før opfindelsen af gulvbelægning soempistol og luft kanoner, installatører hånd-naglet trægulve, og det er stadig den eneste måde at installere boards tæt på en væg, fordi du har brug for en fod eller mere plads til at bruge automatiserede sømning værktøjer. Hånd-sømning kan være besværligt. Du nødt normalt til at bore en pilot hul gennem tungen at undgå sprængning det med søm; og som du drive søm, skal du ofte manuelt lirke brædderne sammen og holde dem så de ikke adskille. Efter at have kørt neglen næsten hele vejen, nødt du til at synke i hovedet med en søm punch.

Overvejelser

Mens det er muligt at hånd-søm hårdttræ boards, det er ikke tilrådeligt for tre grunde. Først er, at det er langt mere tidskrævende. Andet er, at bestyrelserne ikke kile sammen som stramt som de gør hvis du bruger en sømpistol eller luftpistol, og det færdige gulv kan vise huller mellem brædderne. Den tredje grund vedrører typen af negle du kan bruge. Pigtråd negle en gulvbelægning sømpistol drev er meget mere sikker end de negle du kan køre i hånden, som kan bakke ud over tid og forårsage sponginess og knirker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com