Kan du Have brune vægge og mørke trægulve?

March 26

Kan du Have brune vægge og mørke trægulve?

En all-brun farve ordningen kan være kedeligt, men en monokromatiske Ordningen kan være attraktivt, især hvis du inkluderer reflekterende møbler og stykker med forskellige teksturer og toner. Bruge farver, der er tonally relaterede, men ikke identiske for en tiltalende effekt.

Nuancer af brunt

En monokromatisk interiør er meget aktuelle, med indvendige designere som Kelly Hoppen brug af tonal paletter af én farve til at oprette avancerede, luksuriøse interiør. Brug forskellige nuancer og teksturer i ordningen. Parre en mørk brun træ gulv med nødlidende, Mokka-farvede vægge eller med perfekt malet fawn vægge.

Tilføje interesse med møbler

Med en neutral baggrund, tilføje visuelle interesse med dine møbler valg. Vælge reflekterende møbler i spejl eller glas og bruge lysere farver til at fremhæve. Creme puder på en sofa, eller en creme lænestol eller tæppe, vil gøre look pop. Blanke, mørke træ reoler eller lejlighedsvis tabeller ser sofistikerede.

Være smart med belysning

En all-brun ordningen kan være mørk, så lys rummet eftertænksomt. Bruge læselamper, billede lights, gulv og tabellen lamper til at oprette puljer af varmt lys. Styre fri af spot lys og centrale vedhæng lys der vaske ud pladsen.

Være på vagt over for farve

Brune vægge og en mørk brun gulv passer til en tonal ordningen, så vær forsigtig med at tilføje for meget farve. Tilføje interesse med stoflige accenter, ligesom fåreskind puder eller velour indtræk, snarere end lyse farver. Men hvis du ønsker at oprette lysere accenter, krikand og orange vil give en retro look når de lægges ind i din overordnede brun indretning. Matche dem med vintage møbler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com