Kan du installere et laminat trægulv diagonalt på væggene i et rum?

October 1

Træ laminat gulve er almindeligt anvendt i boliger og kontorer over hele verden. Hvad enten det er installeret direkte eller diagonalt efter væg af et værelse, er installationsmetoderne de samme. Mens diagonal mønstre kræver lidt mere omtanke og planlægning, du stadig ende op med den samme finish resultater, efterlader dig med et gulv, der vil give dig år af nydelse og skønhed til dit hjem.

Måling

Mens du kan måle en straight-lay mønster forholdsvis let, da træet ender på samme måde langs væggene, forlade diagonal mønstre langt mere affald. Mens du kan genbruge nogle af cutoffs, du vil være at kaste en masse af det væk. Du bør altid bestille 15 procent til 20 procent mere materiale, så du har nok til at afslutte projektet.

Grænser

Nogen grænser, du planlægger at medtage i din samlede værelse skal være installeret, før resten af den diagonal gulvbelægning. Dette er fordi grænserne følger væggene og bør behandles som termineringspunktet, således de skal skære og installeret før noget andet. Du kan installere polstring og fugt barrierer i hele området hele gulvet samtidig, men grænser skal gå i første til at guide den diagonale mønster.

Tid

Diagonal mønstre tage altid mere tid i hele hele installationen. Det tager mere tid til at måle for nedskæringer, mere tid til at skære, fordi du er nødt til at ændre vinklen på saven afhængigt af hvilken vinkel af opsigelse har du mod den ene side af rummet og derefter den anden, og labor tager længere tid. For en kvalificeret professionel, dette kunne kun være dobbelt så lang tid, men kan tage fire eller fem gange længere for gør-det-selv på deres første projekt.

Arbejdskraft

Hvis du beslutter at leje ud for arbejdskraft i stedet for at gøre det selv, forstå, at de professionelle du råber til bud på dit projekt altid vil opkræve dig mere for arbejdskraft på diagonal mønstre. Det kan være et par dollars per kvadratfod flere eller dobbelt timeløn og videre. Det hele afhænger af kompleksiteten af mønsteret og færdighedsniveau i professionelt. Mens en grønskolling kan kun oplade $20 per time, vil en master craftsman opkræve op til $75 per time og videre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com