Kan du installere flise på træ underlag?

October 3

Kan du installere flise på træ underlag?

Træ underlag er tynd krydsfiner placeret over toppen af eksisterende Gulvbelægning i remodeling applikationer til at give en glat overflade til fliser eller andre gulvbelægninger. Gulv underlag er ikke altid anvendes i nybyggeri. 1/4-tommer krydsfiner er normalt fastgjort til gulvet ved hjælp af 1 1/4-inch underlag negle.

Installation af træ underlag

Gulv underlag bruges normalt i remodeling applikationer. Vinylgulve, enten fliser eller roll, vil bryde op, hvis der er ru pletter under vinyl. En installation over en tidligere vinyl gulv, for eksempel, ville kræve et underlag, hvis den gamle vinyl var brudt eller revet.

Før du installerer den træ underlag, fjerne mop bestyrelsen eller trimme board rundt i bunden af væggen. Dette trim geninstalleres senere, når projektet er afsluttet. En enkel måde at holde styr på trim er at begynde at fjerne det ene hjørne af rummet. Antal stykker, som du fjerner dem, så de kan blive geninstalleret på den rette plads.

Krydsfiner underlag er fastgjort til gulvet ved hjælp af søm eller skruer. Sømme mellem ark er fyldt med en nivellering sammensatte. Store søm eller skrue huller skal også fyldes. Følg alle label instruktioner med den nivellering sammensatte.

Hensigten med træ underlag og nivellering sammensatte er at skabe så glat og niveau en overflade som muligt til underlaget. Sand enhver ru pletter i nivellering sammensatte glat.

Installerer flise Over træ underlag

Kontroller overfladen af den træ underlag er ren før du begynder installationen af flisen.

Der findes flere typer af flise. Alle kan installeres over træ underlag. Følg instruktionerne, der følger med flise til installation. Nogle typer af fliser, keramiske eller træ, kan kræve særlige værktøjer til at skære, mens vinyl fliser som regel kun kræver en hobbykniv og en lige kant til installation.

Flise installationen starter normalt i midten af rummet. Bruge en kridtstreg til snap to linjer mærkning midterlinien af plads i begge retninger. Skæringspunktet mellem disse kridt linjer mærker i midten af rummet. Begynder på det tidspunkt og lægge fliser for en kvadrant af rummet først. Når denne kvadrant er færdig, fortsætte med den næste kvadrant indtil rummet er færdig.

Erstatte nogen trim boards fjernet tidligere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com