Kan du konvertere en fritstående Grill til en indbygget?

June 25

En fritstående grill er en traditionel grill købes i et stormagasin eller hjem forbedring butik. Derimod er indbygget grill fremstillet af ikke-bevægelige materialer som mursten eller sten. Fritstående Grill har bekvemmelighed af mobilitet, men den robuste konstruktion af en indbygget grill har en æstetisk appel, der er mere visuelt sofistikerede. Indbygget grill kan også tilbyde bekvemmeligheder, som lagerplads, som nogle fritstående grill ikke.

Indbygget Grilling stationer

En indbygget grill station bygget op omkring en fritstående grill er kendt som en grill surround. Denne tilpassede permanent placering for din fritstående grill normalt er bygget af mursten og mørtel. Grill omgiver tilbyde beskyttelse til din fritstående grill, og ofte betragtes som mere attraktive end en fritstående grill alene. Til at grille entusiaster, giver en grill-surround ultimativ komfort i en attraktiv pakke.

At vælge en placering

Indbygget grill skal være konstrueret på en asfalteret, niveau område. Holde din grill surround fra udhængende træer og væk fra dit hus, skur, stald eller garage. Vælg en placering, hvor du har nem adgang til dit køkken og værftet spise området. Holde sig væk fra stærkt trafikerede områder at undgå sikkerhedsspørgsmål, mens grillen er varm.

Opbygning af en grundlæggende Surround

Placer grillen i dit valgte område og tegne en kridt mark på fortovet langs omkredsen af grillen, ca 1 tommer væk fra siderne og bagsiden af grillen. Fjern grillen fra området. Lægge det første kursus af mursten på fortovet til at bestemme deres bedste layout. Efterlade et 1/2-inch hul mellem hver mursten til at rumme mørtlen. Når du ved hvad mønster, du ønsker at lægge mursten, Fjern brikkerne og Placer mørtel på fortovet over kridt mærker. Lægge det første kursus af mursten på den våde mørtel. Mursten skal være belagt med mørtel på hver side hvor mursten vil røre andre klodser. Opbygge hver kursus af mursten med denne samme metode, indtil mursten surround når den ønskede højde. Efterhånden som du opbygger din surround, tjekke det med jævne mellemrum med en plan for at sikre, at murstenene selv. Opbygge dine mursten surround kun så højt som grilling overfladen af din grill.

Tilføje funktioner

Selv om en grundlæggende grill surround er bedre end ingenting, vil tilføje tilbehør til din grill surround maksimere sin nytte. For eksempel konstruere to mursten søjler fastgjort til begge sider af surround og cap hver søjle med en bordplade sten til at oprette en indbygget counter område. Hvis du vil oprette en hylde under dine tællere, forlade forvæggen off de stensøjler. Opbygge den 3-walled søjle af fire eller fem kurser af mursten, så Læg et kursus af mursten vendt sidelæns for at oprette en afsats inde i søjlen. Derefter konstruere resten af søjlen med mursten i standarden orientering. Bruge afsatsen til at støtte en wire rack skåret til at passe inde i søjlen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com