Kan du konvertere en LP gaspejs til en fjernbetjening Switch?

December 21

Kan du konvertere en LP gaspejs til en fjernbetjening Switch?

LP eller propan gaspejse bruge en nærliggende tank fyldt med propan. Propan er PEB til pejsen brænder, der er oplyst med en pilot lys eller elektriske tænding. Denne Tændingssystem er typisk kontrolleret af kontakter og termostater. Hvis din pejs er ikke automatisk og ikke tænde svar til temperaturen i rummet, er så ledninger dit system til en fjernbetjening switch muligt.

Konvertering til andre brændstoffer

Hvis du konverterer hele dit system over til en anden type af brændstof, såsom naturgas eller elektricitet, at skifte til en fjernbetjening på samme tid. Dette sparer besværet med rewiring systemet på en fjernbetjening eller en kontakt på anden siden af væggen. Mange skær kommer med fjernbetjeninger bygget i, at gøre overgangen nemmere. Konvertering til naturgas kan også spare dig penge, da naturgas omkostninger normalt ophold under propan priser.

Konvertering kun magt

Hvis du holder din LP system og er interesseret i kun konvertere kontrolelementerne til en ekstern enhed, skal du kontakte producenten. Gaspejse er ofte gjort for yderligere arbejde, såsom at tilføje nye tilbehør, reparere blæsere eller kontrolpaneler. Med det rigtige system og en elektriker med erfaring i din pejs mærke muligvis konvertering til en ekstern switch. Enkelte ledninger systemer varierer, så bede om en forkalkulation.

Indstillinger

Der er flere forskellige typer af remote parametre at vælge imellem. De mest grundlæggende fjernbetjeninger kun slå primære brændere til eller fra. Blæseren stadig opererer automatisk, og alt du skal gøre er skubbe en enkelt knap. Systemer, der er mere komplekse, kan du indstille den flamme højde for varme, der produceres og udseende. De mest avancerede systemer kan tillade dig at styre brændere, accent lys og andet tilbehør.

Begrænsninger

Fjernbetjeningen skifter er nyttige, men må operere via signaler eller ledninger. Remote signaler kan opleve indblanding, især i nærheden af reflekterende overflader eller fra lignende signaler. Systemet afhænger også af elektricitet, så i en strømafbrydelse skal du manuelt tænde pejsen med parameteren rocker bag pejs grill.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com