Kan du konvertere en Plug-in Type apparat til et kabelforbundet armatur?

January 31

Kan du konvertere en Plug-in Type apparat til et kabelforbundet armatur?

En kabelforbundet apparatet modtager sin elforsyning gennem en permanent forbindelse integreret i huset ledninger. En plug-in apparat er tilsluttet elektricitet af en fleksibel isoleret strømkabel afslutning med et støbt multi gren-stik, der passer ind i en tilsvarende beholder på en stikkontakt. Det er muligt at konvertere en plug-in apparat til kabelforbundet, selv om de fleste konverteringer gå den modsatte vej ved at erstatte kabelforbundet tilslutninger med stik.

Gør konvertering

Konvertere en plug-in apparat til hårde ledningsføring er omvendt af konvertering af en hård-wire apparat til plug-in. Du starter ved at fjerne eksisterende plug ledningen, noterer sig hvor de hvid, sort og grøn ledninger er tilsluttet. Nogle store apparater har også en rød tråd. Bemærk hvor at wire forbinder. Enden væg skal du erstatte stikket beholderen med en hård-wire samledåsen og frakobling switch. I de fleste jurisdiktioner, skal denne opgave udføres af en autoriseret professionel elektriker.

Fleksibel Conduit

Hårdt-wire tilslutning skal ske via fleksible elektrisk ledning, der indeholder ledningerne. Enden samledåsen du strip wire-enderne og forbinde sort, hvid, rød (hvis tilstede) og grøn ledninger til varme, neutral og formalet ledningerne fra panelet vigtigste service. Enden appliance du strip wire-enderne og Tilslut hver farve ledning til passende skrue-terminaler.

Hvorfor konvertere?

En kabelforbundet forbindelse tilbyder omkring halvdelen den elektriske modstand af en plug-in forbindelse, men med små apparater forskellen i modstand er kun detectible med følsomme testinstrumenter og har ingen effekt på funktion. Ud over nedsat modstandskraft er en kabelforbundet forbindelse til store apparater mere pålidelige, fordi det ikke forværres over tid. En plug og outlet kan ætse, mens kontakten fjedre i forretningen kan svække med alderen og med flere forbindelser og afbrydelser. Disse ændringer kan øge elektriske modstand af plug-in-forbindelse, hvilket gør det varmt. Dette strømforbruget i bedste og kunne skabe en elektrisk brand i værste fald.

Store apparater

Hårdt ledninger er mere passende for større apparater med høj elektrisk forbrug satser som tørretumblere, områder og vandvarmere, men kan også være påkrævet til opvaskemaskiner, skrald afhændelse og central vakuum enheder hvis levetid er målt i årtier. Når et apparat er hårdt kabling, er det fast. Konvertering fra stikket til hard-wire tilbyder ingen fordele for små bærbare apparater, sidste som brødristere, fødevareproducenter og kaffemaskiner, der får flyttet rundt en masse og det kun et par år. Hårdt ledninger af små apparater af deres fleksible strømkabler kan være i strid med lokale elektriske koder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com