Kan du lægge bruseren flise direkte på beton Board?

April 8

Kan du lægge bruseren flise direkte på beton Board?

Backerboard er afgørende for at give en stabil, glat overflade, som at lægge bruseren flise. Backerboard lavet af enten vandtæt drywall eller grønne bord blev brugt i 1980 ' erne og 90 erne fordi det var en forbedring ubeskyttet, regelmæssig gipsvæg. Nye cement board produkter er nu tilgængelige, korrekt installeret, giver en vandtæt overflade, hvorpå fliserne kan være direkte lagt.

At undgå vandskader

Cement backerboards bruges som et fundament for flisebelægning Brusevægge på grund af deres iboende stabilitet. Produktet gør ikke udvide og kontrakt med ændringer i temperatur så fliser lagt på cement board forbliver intakt og fugerne ikke knæk. Grøn board og gipsvæg dønninger og udvider med udsættelse for vand, og over tid, kan forårsage flisebelagt overfladen til at spænde og mislykkes. Da ingen flise felt er helt vandtæt, skal backboard være på plads for at undgå vandskader.

Cement Board sammensætning

Opdaterede cement board er formuleret med en behandlede gips kerne beklædt med en vandtæt glasfiber membran. Ældre cement underlag bestod af granulat af cement dækket i mesh. Hvis vand indtrængen ikke er så meget af et problem, tilstrækkeligt vand resistent gipsvæg. Væg anlæg kræver 1/2 tommer tyk board mens flade overflader skal kun 1/4 tommer.

Cement Board Installation

Brusevægge bør være plumb. En mur stud, der er ude af trit vil også rejste vedlagte backerboard og vanskeliggør indstilling flise. Et anbefalede 1/8 tomme hul mellem backerboard ark bør tapede med vandtæt gips tape og forseglet med thinset mørtel.

Flise og injektionsmørtel

Fliser kan lægges direkte på cement backerboard, der er blevet dækket med thinset. Injektionsmørtel type og farve varierer efter anbefalinger af flise producent. Der er standard, slebet injektionsmørtel eller epoxy-fuger, der er meget lettere at rengøre. Alle fuger kræver regelmæssig rengøring og forsegling for at beskytte mod vand indtrængen og vækst af skimmel og meldug. Tørring Brusevægge efter brug og giver tilstrækkelig ventilation vil holde din Brusevægge ser deres bedste.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com