Kan du lægge glas fliser Over en laminat badeværelse Counter?

July 16

Glas flise er en ideel overflade til badeværelser, og du behøver ikke en ny bordplade til har det. Du kan dække dine eksisterende counter, uanset materiale, og opdatere dit badeværelse i en weekend. Afbryde vandforsyning og afløb, og fjerne vandhanen og synker før du begynder. Gemme små dele og stykker i en beholder til installation senere.

Forberede

Uanset om din gamle counter er laminat, træ eller en anden type af fliser, glas fliser selvklæbende behov en ru overflade hen til fange. Dække counter med et lag af cement backer bord, eller scuff overfladen med groft sandpapir. Backer bestyrelsen kan hæve tælleren for højt når fliserne er installeret, så redegøre for tykkelsen af hvert materiale før du begår. Hvis du slibe overfladen i stedet, bruge de groveste sandpapir du kan finde, og pak det omkring en slibning blok. Sand counter med fast tryk, indtil du har indført dybe ridser og skæmmet hele overfladen.

Planen

Medmindre du er heldig, vil ikke din glas fliser passe overfladen perfekt. Mindre, 1-tomme glas mosaikfliser er mere tilbøjelige til at passe uden at skære, som små injektionsmørtel linje justeringer kan gøre hele forskellen. Selvom mosaikker er fastgjort til et ark, kan du skrælle dem og sæt dem med bredere eller smallere fugerne. Hvis nedskæringer er uundgåelige, som med større glas fliser, placere dem på den ene side, eller split forskellen langs hver side af bordplade. En række særlige trim stykker er tilgængelige på home-forbedring centre, der vil hjælpe ulige huller og dække køkkenbordet kanter. Vær kreativ med din layout, og tage din tid for det bedste resultat.

Cut

Skære glas fliser er lidt forskellige fra skæring keramik eller porcelæn. Almindelige bunden og snap flise kuttere kan splintre fast glas. Trim små mosaikfliser med mosaik flise nippers, som rullende hjul, der skære glasset. Større glas fliser kræver en våd så udstyret med en diamant klinge. Leje en våd så fra en home-forbedring center kan spare dig tid og penge over forsøge at skære hver flise med nippers. Når du skære glas med en våd sav, markere fliser med et fedt blyant at holde linjerne fra vask som du klippe.

Installere

Bruge glas flise lim, mastic eller thinset mørtel med en latex additiv, som nogle andre klæbemidler ikke kan holde glas fliser sikkert. Hvis dine fliser er helt gennemsigtig, gælde lim i counter eller backer bestyrelsen med en flad murske. Hakket trowels forlade kamme, der vil vise gennem fliser. Hvis dine fliser har en ensfarvet på bagsiden, vil ikke selvklæbende højderygge vise. Fugning glas fliser er det samme som alle andre fliser. Vælg nonsanded injektionsmørtel i en farve, der supplerer fliserne, og anvende det med en gummi-backed injektionsmørtel float at fylde leddene. Epoxy grouts er slidstærkt og vandafvisende, men de kræver særlige blanding og anvendelse. Hvis du vælger epoxy, læse containeren, og følg instruktionerne nøje; nogle er ganske vanskeligt at arbejde med.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com