Kan du lægge isolering i en Crawlspace?

January 17

Kan du lægge isolering i en Crawlspace?

En isoleret crawlspace kan give langsigtede besparelser. Den rigtige måde at isolere din crawlspace afhænger af om det er forseglet eller udluftet. Hvis din crawlspace har ventilationskanaler, skal du forsegle din isolering mod fugt. Dette vil sikre levetiden af din isolering og undgå fugtskader og en potentielt farlig ophobning af mug i dit hjem.

Udluftet Crawlspace

En crawlspace med mindst to udvendige åbninger er designet til at kontrollere fugt via ventilation. Stadig, fugt kan opbygge i fugtigt vejr. Hvis du isolere en ventileret crawlspace, skal du installere en dampspærre. Disse hindringer er designet til at holde fugt fra indtastning levende områder af dit hjem og beskadige din isolering. Dampspærre i denne slags crawlspace skal gå under isolering til at adskille det fra crawlspace og på tværs af snavs eller grus gulv af crawlspace.

Gulv isolering

Den vigtigste metode til isolerende et udluftet crawlspace er at installere isolering under underlaget, mellem gulvet bjælker. BATT isolering fremstillet af glasfiber er ofte bruges til dette formål, fordi det er nemmere at sikre mellem strøer end loose-fill isolering. Når du installerer isolering mellem dit gulv bjælker, Sørg for, at området er tør og at isoleringen er siddende fast mellem strøer. For at sikre, at din isolering forbliver på plads, skal du bruge en let maske af metal wire eller nylon snor til at fastgøre den. Fastgør trådnet eller ledning til gulv bjælker hver 12 inches.

Forseglet Crawlspace

Hvis din crawlspace ikke er ventileret, er den mest effektive metode isolering fundament væggene. Isolerende et Uventilerede crawlspace typisk kræver mindre isolering og er mere effektive til at forebygge nedfrysning skade rør. Denne metode er kun effektiv, selv, hvis din crawlspace er forseglet mod fugt og uden luft. Installere en dampspærre på tværs af gulvet i crawlspace og forsegling åbninger i instituttets vægge og undergulv vil bidrage til at minimere fugt i din crawlspace.

Mur isolering

I en crawlspace, der ikke er udluftes, har du mulighed for at bruge skum board eller batt isolering omkring væggene af foundation i stedet for under undergulvet. Denne form for isolering er mere modtagelige for skade fra gnavere og insekter og kræver regelmæssig inspektion for at forblive effektiv. Du skal sikre, at adgang lugen til crawlspace er forseglet og sikre, at enhver vand ovne eller andre apparater, forbrænding-drevet vil ikke udlufte røg ind i din crawlspace.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com