Kan du lægge keramiske fliser på toppen af Formica?

November 1

Kan du lægge keramiske fliser på toppen af Formica?

Keramiske fliser er en billigere løsning for en bordplade end en slab af marmor eller granit, og det kan installeres oven på din nuværende Formica overflade. Installation af keramiske fliser tager længere tid end at lægge ned en plade, men prisforskellen kan gøre det umagen værd. Den brede vifte af farver og mønstre tilgængelige med keramiske fliser betyder, at du kan finde det perfekte match for rummet.

Identifikation

Keramiske fliser har en ler eller lerjord Bland sammensætning og fås i størrelser fra 1 tommer kvadrat 24 inches Square. Fliserne gennemgå kiln-tørring til at hærde og fås med eller uden en glaseret overflade. En fælles størrelse anvendes til flisebelægning en bordplade er en 12-tommer-kvadrat keramiske fliser, men du kan bruge enhver størrelse, der passer til dine behov.

Krav

Formica er en plast-type overflade levet op til køkkenbordet base med en cement. Det er muligt at knytte keramiske fliser over Formica, så længe de kanter og hjørner er firkantede og ikke afrundet. Keramiske fliser er tungere end Formica, der kræver, at du installerer en bandage nedenunder køkkenbordet hver 36 inches for ekstra støtte, hvis counter bredde er mere end 24 inches.

Proces

Keramiske fliser ikke tiltræde en beskidt eller fugtig overflade, så den renses godt med en mild sæbe og vand, og lad det tørre helt inden igangsættelsen af processen. Brug en indskåret murske ved anvendelse af den flise selvklæbende, til at oprette en ridged overflade. Start æglæggende de keramiske fliser langs den ydre kant af tælleren. Forlade et udhæng, der matcher dybden af fliserne, hvis du planlægger at overholde små fliser for at afslutte køkkenbordet dybde kant. Søg efter fliser med en glaseret finish på kanterne, så der er ingen rå kanter på disken. En anden mulighed for countertop kant tilføjer en forseglet træ trim eller maleri Formica overfladen for at matche fliser farve. Arbejd din vej mod bagsiden af tælleren, skære fliser efter behov for at gøre dem passer langs bagsiden af tælleren.

Overvejelser

Overvej at fjerne Formica overflade, hvis der er nogen områder, løs eller peeling, og vedhæfte den keramiske fliser direkte til træets overflade. Det tager ekstra arbejdskraft, men giver en mere robuste program, når der er problemer med Formica overflade. Vælg en keramiske fliser med en glaseret overflade, der forhindrer pletter eller ridser på overfladen. Der er ingen grund til at anvende en sealer på flisen, men du måske ønsker at forsegle injektionsmørtel for at begrænse farvning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com