Kan du lægge laminatgulv i den modsatte retning, som den lægger på trappen?

August 6

Kan du lægge laminatgulv i den modsatte retning, som den lægger på trappen?

Lægning af laminatgulve er let men tager nogle pre-installation planlægger at få arbejdet gjort med held. Planker lagt i modsatte retninger kan være vanskeligt at installere og kan ødelægge æstetik af gulvet. Forkert installeret planker kan også gøre det svært at installere finish stykker.

Planlægning din Installation

Laminatgulv installation guider anbefale ofte æglæggende laminat planker parallelt med den længste væg i rummet. Det ikke altid er muligt eller praktisk, og du kan bruge en anden plan til installation. Æglæggende planker kan parallelt med retningen af mund trafik i gangene eller andre travle steder bidrage til at mindske slid og ælde. Fra et æstetisk perspektiv, planker lagt parallelt med solen skinner i fra windows er at foretrække. Tag tid til at lægge nogle planker ud før du installerer for at tjekke ud udseendet. Gå gennem dit hus og overveje hvordan du vil skifte fra rum til rum eller fra trappen til landing.

Installation på trappen

Lægning laminat planker i en anden retning på trappen som du lagde dem på gulvet under eller over trappen er muligt, men ikke anbefales. Æstetisk, kan Skift i planke retning fra gulv til trapper være disharmonisk. Ideelt, hvis du installerer laminat på gulvet på toppen af trappen, du vil installere det i den samme retning som på trappen, ikke i retning af gulvet nedenfor. Omvendt, hvis du har installeret den øverste etage allerede og skal skifte retning på trapperne, lagde planker på den nederste etage i retning af dem på trappen. Støbning, der dækker stair-næse er en tunge og not brik, der passer ind i planken på kanten af trappe; således er æglæggende trappe planker parallelt med længden af trappe ideel.

Installation Tips

Betingelse dit laminat, forlader det på plads for mindst 48 timer forud for installationen. Åbne og tjekke alle kasser af planker til at sikre de er, hvad du har bestilt. Mix planker fra et par forskellige kasser som du installere dem at sikre, at enhver lille farvevariationer er godt blandet ind i det samlede projekt.

Pleje af din laminatgulve

Brug tæpper bakkes op med naturgummi at tiltrække snavs partikler, der kan ridse dit gulv finish. Regelmæssigt ryste ud eller vakuum alle tæpper og dørmåtter. Feje dagligt med en soft-strittede kost til at fjerne snavs partikler, der kan bære ned finish af dine gulve og gøre dem ser kedelig. For dybderensning, en fugtige moppe er acceptabel, men aldrig oversvømme laminatgulve med vand. For de bedste resultater, bruge den rengøring produkt dit gulv producenten anbefaler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com