Kan du lag glasfiber isolering i vægge?

August 4

Generelt, glasfiber isolering er 3 ½ inches tyk, som gør det alt for tætte at lag i konventionelle vægge uden at komprimere isolering. Komprimere isolering så den passer er ikke anbefales, fordi materialet mister sin isolerende værdi. For at få fordele af glasfiber isolering, skal du installere isolering på den rette måde. Der er to andre kombinationer, kan du overveje, hvis dit primære mål er at få en højere r-værdi for væg enheder.

Installation Tips

Glasfiber roll isolering er også kaldet batt eller tæppe isolering. Glasfiber er lavet af mineralske fibre, som stenuld eller glasfiber, og er tilgængelig i en række forskellige tykkelser. Måle glasfiber batt isolering evne til at forhindre varmetab ved at sammenligne r-værdi per inch af isolering. Afhængigt af produkt, kan glasfiber roll isolering have en r-værdi på 3.1 til 3.8 per inch af isolering.

Kontakt den lokale bygning afdeling for at finde ud af r-værdi henstilling i dit klima. Også finde ud af hvad reglerne er for damp barrierer. Hvis vapor barrierer er påkrævet, skal være installeret vender af glasfiber isolering til konditioneret side. Du kan bruge seks-millimeter polyethylen, hvis du bruger un-konfronteret isolering og en dampspærre er påkrævet.

Hvis du ønsker at øge den samlede isolerende værdi af væg forsamlinger, kan du placere stift skum bestyrelsen på den udvendige beklædningen før du installerer sidespor. En anden mulighed er at overveje at have en one-tommer lag af lukkede celler spray skum isolering produkt installeret først, og derefter lag det med 3½ inches af un-konfronteret glasfiber.

Anbefale r-værdi for nye boliger udvendige vægge er R-19. Isolerende værdien er normalt opnås gennem en kombination af isolerende hulrum og kappematerialer på ydersiden af væggen. Typen af udformningen bestemmer hvor meget glasfiber isolering kan du installere i en væggen hulrum. En mur opbygget af 2 x 4 knopper kan kun holde 3 ½ inches af glasfiber isolering, der er R-13 eller R-15 glasfiber tæppe isolering. En væg lavet af 2 x 6 knopper kan holde 5 ½ inches eller op til R-21 glasfiber batt isolering.

Før du fortsætter med din isolering projekt, inspicere vægge for tegn på vand pletter og fugt infiltration. Nogen revner eller åbninger skal være forseglet. Glasfiber isolering kan ikke fungere som en luft barriere eller dampspærre. Hvis isoleringen bliver våd, mister det sin r-værdi, fordi det efterlader un-isolerede steder i hulrummet. En af de bedste produkter til forsegling revner og huller er spray skum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com