Kan du lave en lædersofa med kat Claw skader?

October 24

Kat ridser kan ødelægge ikke kun udseendet af din sofa men også komfort sæde. Mindre ridser, der faktisk ikke rive overfladen af læderet kan let ordnes med et par genstande fundet på en generel hardware eller hjem forbedring butik. Afhængigt af typen af bunden og niveauet af skader er der forskellige rettelser du kan ansætte.

Overflade ridser

Overflade ridser påvirker kun det øverste lag af læder. Du kan se nogle misfarvning, men bunden føles ikke ru at røre ved. For at reparere denne type af bunden, bruge en læder reparation pen, der matcher farven på møblerne. Udfyld de ridser med pennen.

Punkteringer

Punkteringer kan være forårsaget af katte, når de udøver deres kløer på møbler, som de ville på et kradsebræt. For at starte en reparation på denne type skade, skal du bruge et par almindelig saks til at skære nogen små stykker af læder kommer ud fra møblerne. Bruge reparation kit til at lukke huller og lade det tørre natten over. Farve over kit med en læder reparation pen, hvis der er en betydelig forskel mellem det puttied område og regelmæssig farven på sofaen.

Dybe ridser

Hvis du har dybe ridser, er processen magen til reparation punktering mærker. Men, når du anvender reparation kit, Sørg for du sprede det meget jævnt langs ridser så den resulterende patch tørrer jævnt. Hvis nogen del af bunden bryder stoffet så indersiden af sofaen er udsat, skal du trække på hjælp fra en professionel til at reparere overfladen.

Forholdsregler

Da læder putty og læder reparation penne indeholder skrappe kemikalier, er det vigtigt du holde kæledyr og små børn fra sofaen. Tage sig ikke for at få nogen af materialerne, reparation på tøjet eller på tæpper, som materialerne permanent pletten. Hvis det er muligt, holde sofaen i en ubrugt plads eller garage, indtil alle reparation materialer har tørret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com