Kan du male en lille badeværelse brun?

October 7

Kan du male en lille badeværelse brun?

Hvis du ønsker at male din lille badeværelse brun, kan du løbe ind i vanskeligheder som følge af størrelsen af badeværelset samt dit valg af farve. Dog kan du omgå disse problemer ved at ansætte et par tricks så at male selv de mindste badeværelser brun er acceptabel.

Overvejelser

Farver såsom mørk brun tendens til at gøre et lille badeværelse ser endnu mindre. Farven også kaster en hue over alt på værelset, herunder spejl---en vigtig overvejelse, når du får klar til arbejde om morgenen, efter oplysninger på webstedet "Real Simple". Hvis du vælger at gå videre med dit maleri planer til trods for disse ulemper, bør du tage skridt til at opveje de problemer, de brune maling farver vil medføre i badeværelset.

Spejle

Spejle gøre for en række mangler i et værelse. I et lille mørkt rum kan du bruge spejlet for at gøre et værelse ser større og lysere; spejl reflekterende kvalitet forstærker eksisterende lys i rummet og fordobler visuelt pladsen. At opveje de brun maling på dit badeværelse vægge, erstatte dit badeværelse spejl med en større, hvis det er på den lille side og udskifte pæren ud for badeværelse spejl med en lysere pære. Også hænge en gruppering af spejle overfor vasken område, så de fanger badeværelse lys.

Trim og gulve

Den farve, du maler trim i din lille brun badeværelse vil udligne nogle af mørket forårsaget af dit valg af maling farve. I stedet for maleri trim en anden farve brun, selv en lysere, skal du vælge en off-white eller æggeskal i stedet. Gå med en halvblank maling, og tilføje maling til områder som døren jamb og vindueskarme.

Dit valg af gulv vil også udligne nogle af de visuelle problemer forårsaget af den brune maling i dit badeværelse. Få en lys-farvede fliser for sal. Hvis du skal have nogle brun i flisen, gå med en brun indlæg i en lys-farvede flise, som vil echo badeværelses farver uden iblødsætning op lys.

Tilbehør

Dit tilbehør kan også afbalancere dine badeværelse brune vægge vælger du lyse tilbehør. Når du shopping for varer som badeforhæng, tæpper og en affaldsspand, samt håndklæder og vaskeklude, kigge efter lyse, neutrale farver. Derudover dekorative tilbehør såsom stearinlys sconces tilføje ikke kun et dekorativt element til badeværelset, men de bringer også ekstra lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com