Kan du male galvaniseret Metal?

April 26

Kan du male galvaniseret Metal?

Galvaniseret metal er metal, der er blevet belagt med zink. Denne belægning beskytter metal fra de skadelige virkninger af vejret og rust. Zinks beskyttende kvaliteter kan dog gøre det svært at male galvaniseret metal overflader, fordi det ikke tillader ordentlig maling vedhæftning. Dette resulterer i maling peeling. Det betyder ikke, du ikke kan male galvaniseret metal overflader. Maleri galvaniseret metal indebærer særlig forberedelse, der skal udføres korrekt for at sikre en vellykket maling job.

Forberede overfladen

Forberede metallets overflade ved at fjerne den beskyttende belægning på galvaniseret metal. For at gøre dette, skal du anvende fortynder over hele overfladen. Sponge Børster gøre det lettere at anvende større mængder af de fortynder, så du kan arbejde hurtigt. Aftør overfladen af galvaniseret metal med en gammel klud. Sørg for at tørre grundigt og lad den metal tørre helt. Du vil ikke kunne bruge rag igen, så brug noget du ikke har noget imod at smide ud. Det er en god idé at tørre overfladen igen med en ren klud, når det har tørret. Sørg for at aftørre alle rester fra zink belægningen og malingen tyndere. Hvis der er nogen rester tilbage, Gentag processen med fortynder.

Prime og maling

Anvende to frakker af galvaniseret metal primer med en sprøjte ved hjælp af korte, selv slagtilfælde, der lidt overlapper. Korte strøg giver dig mere kontrol og hjælpe med at spare primer. Lad den første frakke tør før du anvender det andet lag til at forhindre finish problemer som bobler eller grubetæring. Lad den sidste lag primer tørre helt. Det bør ikke føle klæbende eller klistret. Teste en lille plet på overfladen ved at anvende let tryk med spidsen af din finger. Hvis din finger efterlader et print i primeren, er det ikke tørt. Når galvaniseret metal overfladen er helt tør, anvende en metal-grade maling. For et jævnt lag af maling, brug en maling sprøjte snarere end en børste. Pensler kan forlade penselstrøg på overfladen. Afslutte projektet med en sidste lag maling for den bedste dækning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com