Kan du male glasfiber dræn & bøtter?

May 3

Glasfiber er en populær byggemateriale takket være sin finish og dens holdbarhed. Bådene og badekar er ofte lavet af glasfiber på grund af deres modstand mod skimmel og evne til at modstå vand over en længere periode. Processen af maleriet glasfiber kan være problematisk, hvis det ikke gøres korrekt, men mens det kan være tidskrævende, maleri en glasfiber vasken eller badekarret er en forholdsvis simpel proces.

Forberedelse

Vask balje eller vask grundigt med sæbe og vand for at fjerne mug eller snavs. Når det er helt tørt, anbefales slibning forud for at sætte nye maling på et badekar eller en vask. Brug en 320-sandkorn sandpapir til at bære ned nogen forudgående maling job, indtil det bliver sløvet. Ikke sand gennem gelcoat hvis det er muligt. Rens hele overfladen grundigt igen for at fjerne støv, slibning. Sæbe og varmt vand virker fint, eller du kan gå med noget stærkere ligesom saltsyre. Brug aldrig terpentin, men fordi det kan være ekstremt ætsende på glasfiber.

Maleri

Først anvende en frakke af primer, der er kompatibel med en epoxy-baserede maling. Anvende en mellemlang pels med en aerosol levering som en spraydåse eller en automatiseret sprøjten. Det vil anvende frakke hurtigere og jævnere end en pensel eller rulle uden så meget løb. Når et lag er blevet anvendt og tørret helt, kan du anvende epoxy-baserede malingen ved hjælp af den samme leveringsmetode som primeren. Anvende en lys frakke og lad det derefter ca 48 timer for at tørre. Anvende en anden frakke efter, og derefter kan du anvende en Finpuds når den midterste pels er tørret.

Ventilere området så meget som muligt, mens rengøring og maleri, og bruge en maske, når det er muligt, da røgen kan være meget stærk og er farlige at indånde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com