Kan du male spånplade køkken skuffer?

November 22

Kan du male spånplade køkken skuffer?

Spånplade bruges til mange formål, herunder tabeller, reoler, skrivebord og køkken skuffer. Ifølge Composite Panel Association består den af cellulosebaseret partikler fæstnede under varme og tryk med en syntetisk harpiks eller bindemiddel. Det er et meget holdbart materiale til brug i køkken skuffer, men over tid det begynder at se slidt. Maleriet er en billig måde at gøre dem ser nye, uden at omkostningerne ved at have til at erstatte alle skuffer.

Sand

Spånplade er et meget porøst materiale, så det har en beskyttende top coat af laminat, forsegling bestyrelsen fra fugt. Uden laminat, vil fugt hurtigt forværres i bestyrelsen. Maling overholder ikke godt til beskyttende belægninger såsom laminat, så det skal fjernes fra spånplade. Bestyrelsen ikke er slebet, risikerer du maling fiasko, med maling peeling, revner eller boblende off skuffer. Sand skuffe frem og tilbage, arbejder en sektion ad gangen, indtil det øverste lag er fjernet.

Vask

Vaske i skuffen for at fjerne alle forurenende stoffer fra spånplade. Køkken områder samle fedt og snavs at holde nye maling klistrer ordentligt til spånplade. Brug en lys mængden af vand og sæbe til at vaske væk debris. Brug ikke for meget vand, eller spånplade kan deformere. Gennemvæd en klud eller svamp i sæbevand og vride det ud, så at det kun er fugtig, så brug det til at rense skuffen. Tillad spånplade til fuldt luft ud før du anvender en primer eller maling.

Primer

Spånplade er modtagelig for fugt. Gentagen udsættelse for vand nedbryder de komponenter, der holder bestyrelsen sammen, resulterer i forkvaklede bestyrelser og manglende holdbarhed. Brug en primer til at undgå dette problem, og anvende det jævnt på skufferne. Primer sæler enhver porøse områder og giver den ny frakke af maling en overflade til at overholde. Vente til bestyrelsen til at tørre helt, før du anvender din nye farve.

Maling

Skufferne har stramme hjørner, som er vanskelige at male med ruller, så du bør bruge en pensel til at anvende maling. Gøre skuffer nemmere at rengøre, bruge en halvblank eller blank finish. Blank finish frastøder fugt og er mindre sårbar over for pletter og aftegninger. Påfør et lag af maling, og vente på det tørre, før du tilføjer en ny frakke. Følg producentens retninger for tørretid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com