Kan du øge størrelsen af isterninger på en Model WR30X10093 Ice Maker?

March 29

GE WR30X10093 modular ismaskine er en fælles enhed findes i mange typer af GE køleskabe. Vand udfylde ventil, som giver vand til at flyde ind i Isbak, er angivet til standardindstillingen, som er bedst egnet til de fleste hjem. Hvis vandtryk i hjemmet er for høj eller for lav, kan isterninger kan være for stor eller for lille. Dette kan afhjælpes med et par grundlæggende trin.

Ismaskine fylde Timing

Når vand strømme i Isbak frosset, vandet er ikke målt i volumen. I stedet vand ventilen er lov til at forblive åben for et angivet beløb af tid, og mængden af vand udleveres afhænger af hjemmets vandtryk. Justere timingen af udfylde ventil vil forøge eller formindske størrelsen af isterninger.

Justeringsskrue

Ice maker har en justeringsskrue, som tillader brugeren at forøge eller formindske længden af tid, vand hældes Isbak. For at få adgang skruen, skal frontpanelet af ismaskinen fjernes. Fjern dækslet, og fjern skruen, der sikrer frontpanelet på ismaskinen. Når skruen er fjernet, skal du fjerne frontpanelet af ismaskinen adgang til justeringsskrue.

Justeringsskrue

Justeringsskrue ligger på højre side af forsiden af ismaskinen. Brug en flad skruetrækker til at dreje skruen. Rotere skrue med uret for at reducere mængden af vand hældes Isbak og mod uret for at øge mængden af vand udleveres.

Justering procedure

Når du tænder justeringsskrue, rotere det i kvart-vending intervaller. Når dette er fuldført, Saml ismaskinen og tillade cyklus at fuldføre, som tager flere timer. Hvis yderligere justering er nødvendig, Gentag trinene. Ismaskinen bør ikke skal justeres mere end en hel omgang. Hvis det sker, er et problem i den køleskab vandfiltrering system eller vand indsugningsventilen sandsynligt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com