Kan du plante løg pærer efter at sætte ned blære sig?

September 25

Kan du plante løg pærer efter at sætte ned blære sig?

Fjernelse af ukrudt fra en køkkenhave er en af de vigtigste vedligeholdelsesopgaver,, da det sikrer de ønskede veggie afgrøder ikke er kvalt ud eller hæmmet i deres vækst af de konkurrerende weed planter. Lugning og hånd-trækker ukrudt er effektive muligheder, men brugen af pre emergent herbicid såsom blære forhindrer ukrudtsfrø fra spire. Løg sæt eller små pærer anvendes til udplantning, er ikke frø og derfor skades ikke af tilstedeværelsen af blære på jorden.

Aktive kemiske

Blære er et produktnavn for én type af pre emergent herbicid licens til brug af boligejere. Det aktive kemiske stof i blære er trifluralin. Dette kemikalie dræbe ikke eksisterende planter i haven, ukrudt eller ej. Det dræber kun det germinating embryo af frø, det kommer i kontakt med. Overbrusning blære på jorden skaber overflade, efterfulgt af vanding en film eller hindring af kemiske over jordoverfladen. Alle frø spire der vokser gennem denne kemiske barriere er dræbt.

Barriere integritet

Effekten af pre emergent herbicider f.eks. blære afhænger på vedligeholdelse af de kemiske film eller barriere lag på toppen af jorden. Ved at skrabe jordoverfladen, ødelagt kemisk filmen giver nogen frø til nu spire og undslippe passage gennem den kemiske lag. Derfor, blære anvendes korrekt efter en havejordstykket er plantet eller hoed. Selv gå gennem en seng, behandlet med blære kan føre til forstyrrelser i den kemiske film lag på jorden.

Plantning løg

Blære sig på haven jord ikke vil skade spirende løg, så længe løg frø ikke var plantet. Løg pærer spire rigtige blade, ikke sarte embryonale blade, der spirer fra frø. Du kan plante løg løg, før eller efter blære er anvendt til køkkenhaven. Dog gengiver gå gennem og grave i jorden allerede overtrukket med blære pre-emergent herbicid beskyttelse ubrugelig. Forstyrrelse i kemisk laget tillader enhver ukrudtsfrø at spire hele området lige plantet med løg.

Tips

Hvis du er afhængige af brugen af pre emergent herbicider f.eks. blære i din køkkenhave, altid plante afgrøder før programmet kemiske. Fjerne alle uger fra webstedet haven og kompost ændringer under forberedelse til udplantning. Soen grøntsagsfrø, knolde og løg først og derefter anvende blære. Blære sig vil dræbe spirende grøntsagsfrø, men ikke spirer fra pærer eller knolde. For løg, plant løgene først og derefter anvende blære. Hånd-pull enhver lille ukrudt der kan poppe op sammen med løg blade hvor laget blære ikke er intakt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com